Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Καλή σαιζόν Χριστίνα

Ενα απο τα κορίτσια που είναι γέννημα--θρέμμα της ομάδας μας, η 20χρονη Χριστίνα Φικάι, παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου στον Ρέντη, με τον οποίο θα παίξουμε και εφέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Είτε ως ακραία είτε ως λίμπερο, η Χριστίνα, αναμφίβολα, μπορεί να προσφέρει πολλά και με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής που θα έχει στο Ρέντη, πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει σε εμάς ακόμα πιο καλή και περισσότερο έτοιμη.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η διαδικασία δανεισμού της στο Ρέντη, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Και έχει κάθε δίκιο το παιδί να έχει μείνει με μία πικρία ( τα παράπονα αφορούν αυτόν που...φταίει για όλα, επειδή όποια πέτρα και αν σηκώσεις, είναι από κάτω, αλλά, τι να του κάνω, ας πρόσεχε γιατί τα γένια πάνε με τα χτένια...), επειδή κάποια πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς δεν υπήρχε χρόνος. Μέσα στη συνεχή ροή ζητημάτων και εξελίξεων, την αδικήσαμε την Χριστίνα, όχι στην ουσία αλλά στον τρόπο....
Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο, θα αποδειχθεί ότι θα λειτουργήσει υπέρ της Χριστίνας που έχει δουλέψει πολύ και θα απολαύσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην οποία θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πρόοδο της, με την βεβαιότητα ότι είναι σε μία ομάδα με καλούς ( και ας είναι φωνακλάς ένας από αυτούς...) και ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.