Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ

Νίκη για τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.
Οι αθλήτριες μας έδειξαν να μην επηρεάζονται από το τρακ της πρώτης αγωνιστικής και παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα επικράτησαν της ομάδας ΑΟ Θρίαμβος εκτός έδρας, με 3-0 σετ (25-15, 25-20, 25-18). Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας έπαιξε με ακραίες δυο νέες αθλήτριες. Την Φικάι (με υποσχετική από τον Πορφύρα) και την Παπουτσιαν γεννηθείς το 1995 (από τις κορασίδες μας) που μπήκε κατευθείαν στα βαθιά εξαιτίας της ξαφνικής αποχώρησης της βασικής μας ακραίας Πάλι Λουτσιανας. Αξίζουν και στις δυο συγχαρητήρια γιατί με την βοήθεια του προπονητή μας Γιώργου Μενδρινου τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Επίσης η Ζωρζου Ιουλία ήταν εξαιρετική, η πάσα μας Νικολάκη Ειρήνη γεννηθείς το 1996 εκπληκτική, οι κεντρικές μας Κολυαρδου Μαρία και Τριανταφυλλιδου Φωτεινή έδωσαν με την άμυνα τους πάνω στο φιλέ αρκετούς πόντους και τέλος το λίμπερο μας η Νασκιντασβιλι Ζωή έδενε με την σιγουριά της την πίσω ζώνη.
Βέβαια είναι το πρώτο παιχνίδι και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε πράγματα αλλά πιστεύουμε πως με τέτοιες παρουσίες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους φέτος ένα είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθούμε το άθλημα μας που είναι και ένας από τους στόχους μας.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τσιμπινου Ι. και του κ. Μοσιαλου Σ.
Σωστή η σημειωτής κα Μητροπουλου Π.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ (Μενδρινος), Τριανταφυλλιδου, Ζωρζου, Νικολάκη, Νασκιντασβιλι, Κολυαρδου Μ, Φικάι, Παπουτσιαν, Χριστοφη, Κολυαρδου Ο., Καραπιπερη, Θηραίου (την οποία ευχαριστούμε πολύ γιατί ενώ σπουδάζει στην Τρίπολη είναι και θα είναι δίπλα μας κάθε Τετάρτη). Απουσίαζαν οι Παπαϊωάννου, Πάλι (λόγο επαγγελματικής υποχρέωσης στην Ρόδο).

Αποτελέσματα
ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης - ΑΟΦΠορφύρας 0-3
ΑΟΝ Αργυρούπολη - ΓΣ Ηλιούπολης 0-3
ΑΟ Θρίαμβος - Α.Ε.Ρέντη 0-3
Πειραικός Συνδεσμος - ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3-1
ΑΟ Αιγάλεω - ΑΣ Φοίνικας 3-2
ΟΦΑ Απολλώνιος - ΑΟΠ Μοσχάτο 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΓΣ Ηλιούπολης 3
2.ΑΟΦΠορφύρας 3
3.Α.Ε.Ρέντη 3
4.Πειραικός Συνδεσμος 3
5.ΟΦΑ Απολλώνιος 2
6.ΑΟ Αιγάλεω 2
7.ΑΣ Φοίνικας 1
8.ΑΟΠ Μοσχάτο 1
9ΑΓΟΓ Ευρυάλη 0
10.ΑΟ Θρίαμβος 0
11.ΑΠΣ Αρης Αμφιάλης 0
12.ΑΟΝ Αργυρούπολη 0

ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΠΤΙΚΑ Φλεμινγκ 1 πλατεια Αγιου Ιωαννη Ρεντη τηλ.2104829504

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.