Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Α΄ κατηγορία γυναικών, πέφτουν μόνο 2 ομάδες.

Η συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΠΕΔΑ, ορίζει: Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και προβιβάζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Επίσης η ομάδα που θα καταλάβει την 2η (δεύτερη θέση) στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης θα συμμετάσχει στο Ειδικό Τουρνουά της Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με τις δευτεραθλήτριες Α΄κατηγ.γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης και ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, με στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Κεφάλαιο ΣΤ Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. 2011-2012).
Σε περίπτωση που από την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών υποβιβαστεί ομάδα ή ομάδες στην Α΄ κατηγορία Γυναικών, τότε δεν θα υποβιβαστεί στη Β΄ κατηγορία Γυναικών επιπλέον αριθμός ομάδων με αυτόν των ομάδων που υποβιβάστηκαν από την Α2 Γυναικών και η Α΄ κατηγορία Γυναικών αγων.περιόδου 2012-2013 θα συμπληρωθεί από σωματεία της Β΄ κατηγ. Γυναικών ώστε ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα είναι ή δεκαέξι (16) ή δεκαοκτώ (18).
Σε περίπτωση που η ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση στην τελική βαθμολογία της Α΄ κατηγορίας Γυναικών μετά την συμμετοχή της στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου της Ε.Ο.ΠΕ. ανέλθει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, τότε η θέση θα συμπληρωθεί με την αμέσως επόμενη ομάδα της Β΄ κατηγορίας Γυναικών και σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Α΄ κατηγορία Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα είναι ή δεκαέξι (16) ή δεκαοκτώ (18).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.