Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Έπεσε η "αυλαία" των Special Olympics











Έπεσε η «αυλαία» των Special Olympics με την τελετή λήξης στο Καλλιμάρμαρο, όπου η Αθήνα αποχαιρέτισε τους περίπου 7.000 αθλητές από 180 χώρες του κόσμου, τους προπονητές και τις οικογένειές τους. Τη λήξη των Αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ακολούθησε η υποστολή της σημαίας των Special Olympics, υπό τους ήχους του ύμνου των Αγώνων...


...που συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής. «Η Ελλάδα υπάρχει. Η Ελλάδα μπορεί», δήλωσε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Αννα Δεσποτοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει μόνο σκοτάδι και απαισιοδοξία. Υπάρχει αισιοδοξία, δύναμη και ανθρωπιά».

«Ευχαριστούμε Αθήνα, ευχαριστούμε εθελοντές, ευχαριστούμε αθλητές», τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του παγκόσμιου κινήματος των Special Olympics, Τίμοθι Σράιβερ. «Είμαστε όλοι μέσα» ανέφερε στα ελληνικά, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο των εθελοντών: «Οι εθελοντές έδειξαν το καλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. Κλέψατε τις καρδιές μας. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες. Σας ευχαριστούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.