Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Νόβακ Τζόκοβιτς

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στο τουρνουά τένις, «Γουίμπλεντον» εμφανίστηκε μετά το τέλος του τελικού με τον Ναδάλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως την καλύτερη της ζωής του.

«Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω με λόγια, αλλά είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Πάντα ονειρευόμενουν αυτή τη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ και κάνατε αυτή τη στιγμή ακόμη πιο ξεχωριστή», τόνισε ο θριαμβευτής του Γουίμπλεντον και συμπλήρωσε: «Αυτό μάλλον ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου στο γρασίδι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ράφα για το καταπληκτικό τουρνουά που έκανε».

Από την πλευρά του ο Ράφα Ναδάλ, παρά την ήττα του στον τελικό, έδωσε τα εύσημα στον αντίπαλό του, τονίζοντας ότι: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Νόβακ για την καταπληκτική του απόδοση στον τελικό σήμερα και γενικότερα για τη σεζόν που έχει κάνει. Το Γουίμπλεντον είναι το πιο ξεχωριστό τουρνουά και μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.