Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΣΠΕΔΑ: ΤΕΛΙΚΟΣ Α΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ -ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛ. 3-2. Πρωταθλήτρια η Αργυρούπολη

Μετά από συναρπαστικό αγώνα δύο ωρών η Αργυρούπολη νίκησε τον Εσπερο Καλλιθέας 3-2 σετ και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α΄Ανδρών της ΕΣΠΕΔΑ κερδίζοντας και το εισιτήριο ανόδου για την Β΄Εθνική.
Ο Εσπερος με πρωταγωνιστή τον Δημητρακάκο προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ αλλά η Αργυρούπολη από το 4ο σετ πέρασε σε αντεπίθεση διαρκείας και με καλύτερη άμυνα αλλά και πιο αποτελεσματικό σερβίς επικράτησε δίκαια.
Στον πάγκο του ΑΟΝ Αργυρούπολης κάθισε ο Μίλαν Τζούριτς για να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Γιώργο Γαλιώτο που είναι παίκτης και προπονητής και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας του.
Στο 3ο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 13-9 για τον Εσπερο αποβλήθηκε ο πασαδόρος της Αργυρούπολης Άρης Αρχοντής για διαμαρτυρία προς τους δύο διαιτητές.
Μετά τον αγώνα 400 φίλοι της Αργυρούπολης πανηγύρισαν έξαλλα την άνοδο, ενώ οι νικητές δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα των ηττημένων. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γυμναστήριο της Αργυρούπολης και απόλαυσαν ωραίο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις με πολλές ανατροπές στο σκορ.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 21-25, 25-16, 15-12

Διαιτητές: Τσιμπινός, Μηλιώρης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Τζούριτς - Γαλιώτος):
Μυτσκίδης, Χούτος, Γαλιώτος, Παγουλάτος, Τερζής, Φλωρονίκος / Μπηλιώνης (λ), Δικτυόπουλος, Αρχοντής, Κουτσός, Ζηλιασκόπουλος (λ), Σκουτέλης.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛ. (Δημητρακάκος): Αναγνωστόπουλος, Τοζίδης, Καλλίδας, Μητρόπουλος, Δημητρακάκος, Αναστασόπουλος / Μουσίκας (λ), Τσικόγια (λ), Μαλαματίνας, Αρακάς, Ηλιούπολος, Κούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.