Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Παρθένος 23 Αυγ - 22 Σεπ

ΕΤΟΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Είσαστε περίεργοι, άνθρωποι της λεπτομέρειας και αφελείς, με δεδομένη υπερευαισθησία. Εμπιστεύεστε όλο τον κόσμο κι αυτός... σας προδίδει. Εσείς όμως, έχετε ανάγκη από πραγματικούς φίλους και ανθρώπους να σας καταλαβαίνουν. Η γυναίκα Παρθένος γίνεται περισσότερο εγκεφαλική λόγω της επιρροής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά παράλληλα, γίνεται περισσότερο νευρική και δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις με το άλλο φύλο. Ο άντρας Παρθένος δέχεται την επιρροή του Ερμή και γίνεται λίγο παράξενος και απότομος, με μια τάση να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Προσοχή ο Δίας στο κριό απο7-6-10 έως 8-9-2010 και επιστροφή σε σας για θέματα συνεργασίας ,χαρακτήρα έρωτα και γάμου

Χαρακτήρας: Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν σοβαρές εσωτερικές αλλαγές.

Προσωπικές σχέσεις: Αξίζετε να αγαπηθείτε. Μην είστε τόσο κλεισμένοι στον εαυτό σας και δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν. Το φθινόπωρο θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά: Το '2009 δεν σας ευνόησε ιδιαίτερα επαγγελματικά, αλλά τώρα μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά σας. Κι οι προοπτικές σίγουρα είναι ευοίωνες. Προσοχή ο Δίας στους Ιχθύς έως τέλος 2010 επηρεάζει τους στόχου σας

Υγεία: Προσέξτε λίγο το στομάχι σας. Η κοιλιακή χώρα είναι το αδύνατο σημείο σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Δεν προσφέρεται για επενδύσεις. Ούτε κι αυτός ο μήνας θα είναι εύκολος, αλλά δεν θα είναι και αρνητικός. Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με την εργασία και την υγεία σας, την προσωπική σας ζωή. Καλό θα κάνετε να μη βάζετε με ευκολία την υπογραφή σας και να αποφύγετε τις εντάσεις και αν μπορείτε, φύγετε για διακοπές. Είστε άτομα που προσαρμόζονται εύκολα γι' αυτό θα ξεπεράσετε εύκολα τυχόν δυσκολίες. Οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το μήνα, δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Προσοχή, λοιπόν. Ίσως κάποιος στην οικογένεια σας να χρειαστεί τη βοήθεια σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Λεν πετύχατε και λίγα... Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά εποικοδομητικός. Νιώθετε λίγο κουρασμένοι μετά τις δραστηριότητες του καλοκαιριού και θα πρέπει να αναδιοργανωθείτε και να ξαναρχίσετε τη δουλειά. Ωριμάσατε και βλέπετε σωστότερα και πιο καθαρά τι κερδίσατε και γιατί θα πρέπει να αγωνιστείτε ακόμη. Δείτε με κατανόηση τους γύρω σας και βοηθήστε στη λύση τυχόν προβλήματος κάποιου δικού σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Καντε σωστές επιλογές και σωστές κινήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Βέβαια, θα υπάρξουν κάποιες οικογενειακές δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είναι περαστικές. Έχετε εύνοια στα οικονομικά και είναι ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να επωφεληθείτε. Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και μην κάνετε περιττό έξοδα, έστω κι αν το επιβάλλουν οι περιστάσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το καλό καθυστερεί, αλλά θα έρθει. Ενδιαφέρων ο μήνας Νοέμβριος, θα δώσει έμφαση σε ότι έχει σχέση με τα αισθηματικά σας και τους συνεργάτες σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με ένα φιλικό πρόσωπο και στην εργασία σας θα έχετε ευκαιρίες για προώθηση και βελτίωση. Θα πρέπει βέβαια, να προγραμματίσετε σωστά τις κινήσεις σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Κάντε υπομονή και να μη βιάζεστε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Μήπως ξεχάσατε το συναίσθημα; Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει κουρασμένους, αλλά και έτοιμους για αλλαγές τόσο στον εργασιακό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οργανωθείτε, λοιπόν, σε πιο ρεαλιστικές βάσεις και συνειδητοποιήστε ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες για σας. Ίσως αντιμετωπίσετε ένα διάλειμμα σχετικά με τα οικονομικά και αισθηματικά σας. Φροντίστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Είναι γεγονός ότι σαν ζώδιο της γης κοιτάτε περισσότερο την πρακτική πλευρά των αναγκών σας, αλλά δεν βλάπτει και λίγος συναισθηματισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.