Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Επιστολή προς την ΕΣΚΑΝΑ

Επιστολή προς την ΕΣΚΑΝΑ (εστάλη σήμερα το απόγευμα) με αφορμή την ματαίωση της προπόνησης της ομάδας μας βόλεϊ της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ η οποία συμμετέχει στα play off ανόδου της Β' Εθνικής και αύριο αγωνίζεται στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ εξαιτίας αλλάγης ώρας του αγώνα μπάσκετ χωρίς υπεύθυνη ενημέρωση.
'' Με πιο δικαίωμα αλλάζεται την ώρα των αγώνων και δημιουργείται αναστάτωση στα προγράμματα των γηπέδων χωρίς οι ενδιαφερόμενες ομάδες να το γνωρίζουν και το βασικότερο χωρίς να ενδιαφερθείτε να μάθετε εάν την συγκεκριμένη μέρα μπορεί να γίνει αυτό από τα σωματεία σας. Αναρωτιέμαι εάν ήρθατε σε επικοινωνία με τα σωματεία σας. Πρέπει να γνωρίζεται ότι στα γυμναστήρια υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες. Σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του μπάσκετ της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ κ.Πασπαλα μας είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την αλλαγή και ότι το έμαθε το απόγευμα στο γήπεδο. Οι παράγοντες της αντίπαλης ομάδας από το Μοσχάτο είπαν ότι ήξεραν από χθες το μεσημέρι για 21.00 και σήμερα το απόγευμα έμαθαν για 21.30.
Ο λαός μας λέει ''η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε''. Ο γιαλός πάντως δεν είναι στραβός, άρα .............
Ξέρετε στο γήπεδο αυτό συνυπάρχει και η ομάδα βόλεϊ της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ η οποία συμμετέχει στα play off ανόδου της Β' Εθνικής και αύριο αγωνίζεται στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ χωρίς να κάνει την προγραμματισμένη της προπόνηση σήμερα Παρασκευή (η οποία είναι πολύ βασική) και μάλιστα ενημερώθηκε τυχαία από τον φύλακα του γηπέδου, εξαιτίας της δικής σας απερισκεψίας να ορίσετε τους αγώνες 21.30 την τελευταία στιγμή και χωρίς σωστή ενημέρωση των σωματείων σας. Δεν είναι δικές μου διαπιστώσεις (από τα στόματα των παραγόντων των δικών σας σωματείων όπως αναφέρω παραπάνω). Αλλά τι γράφω το μπάσκετ πάνω από όλα και για τα άλλα αθλήματα σκασίλα μας.
Γεια σου ρε Ελλάδα.''

Σημ. Είμαι σίγουρος οτι ο υπεύθυνος του μπάσκετ της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ κ.Πασπαλας δεν το γνώριζε γιατί θα μας είχε ενημερώσει.Άλλωστε η συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της ομάδας μας είναι άριστη και υπεύθυνη.
Ο Γεν. Γραμματέας της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ και υπεύθυνος τμήματος βόλεϊ
Αναστάσιος Νικολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.