Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-3 (γυναικείο)

Η ομάδα μας έχασε στον εντός έδρας αγώνα της από την ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 1-3 σετ  για την 11η τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος γυναικών Β' Εθνικής Β' Όμιλος ΕΣΠΕΔΑ. 
Τα κορίτσια του Γιώργου Μενδρινού έκαναν ένα πολύ κακό αγώνα , δεν έπαιξαν όπως μας έχουν συνηθίσει. Δικαιολογίες πολλές αλλά όχι από εμάς. Δεν παίξαμε ,χάσαμε, έτσι απλά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩς ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΝΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ. 

Συνολικός απολογισμός 17 νίκες και 5 ήττες , με ένα σερί στον δεύτερο γύρο 11 νίκες και 1 ήττα (χθεσινή) . Η ομάδα μας ήταν αήττητη από τις 14/1/15 μέχρι και χθες 8/4/15. Η προσπάθεια μας θα συνεχισθεί με τους αγώνες των play off  και στόχος μας είναι όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την πολύ μεγάλη και σημαντική παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα μας.Σε αυτούς τους φιλάθλους που τους κέρδισαν οι αθλήτριες  μαζί με τον προπονητή μας με τις ωραίες τους εμφανίσεις τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ανταποδώσουμε αυτή τους την αγάπη και στήριξη.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αργυρούπολης για την δίκαιη νίκη τους. Άριστη η Διαιτησία των Μιχαήλογλου και Λιάκου. Γραμματεία ο κ.Παπανικολάου.

Από την Διοίκηση της ομάδας μας ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή μας Γιώργο και στις υπέροχες από κάθε άποψη αθλήτριες μας Ζένια, Ερασμία, Φωτεινή, Μαρία, Μαρίτα, Μίνα, Βάλια, Πελαγία, Αλεξάνδρα, Μαρία Π, Νίκη. Ιωάννα και Λυδία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 αγώνες-τελική)

1.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 57
2.
ΑΟΝ Αργυρούπολης 54
3.ΑΟ Αιγάλεω 53
4.ΑΕ Ρέντη 47

5.ΑΟ Ενωση Ιλίου 36
6.ΑΣ Ηλιούπολης 35
7.ΑΓΣ Αρτεμις 28
8.ΑΟΝΣ Μίλων 26


9.ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 22
10.ΓΑΝΣ Ιρις 17
11.
Πειραϊκός Σύνδεσμος 11
12. ΑΟΠ Μοσχάτου 10
Οι 4 πρώτες play off και οι 4 τελευταίοι play out

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.