Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 3-2 (Γυναίκες)

Χθες πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα μας νίκησε στον εντός έδρας αγώνα μας την ομάδα του Μοσχάτου με 3-2 σετ (25-22, 20-25, 24-26, 25-23, 15-12) πραγματοποιώντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μια μέτρια εμφάνιση η οποία είχε ως χαρακτηριστικό της τα πολλά λάθη.
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα επισημάνει τη μη καλή αγωνιστική μας παρουσία αλλά μάλλον οι αθλήτριες μας δεν με πήραν στα σοβαρά. Τώρα αυτό που τους λέω είναι να σοβαρευτούν και να παίξουν το βόλεϊ που γνωρίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι εκτός αυτού με τα πολλά αλλά χωρίς ουσία λόγια (όποια κατάλαβε κατάλαβε).
Ξέρετε σημασία στον αθλητισμό δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα (νίκη η ήττα) σημασία έχει και να χαίρεσαι αυτό που κάνεις η που βλέπεις και δυστυχώς για μένα αυτό που βλέπω και κάνει η ομάδα μας δεν με ευχαριστεί καθόλου.
Η ομάδα μας έπαιξε πάλι με ελλείψεις (Τσιαμιλα, Καραπιπερη) αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό δεν είναι δικαιολογία για καμία από τις υπόλοιπες αθλήτριες μας για την απόδοση τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστικη)

Άρτεμις Κορυδαλλού-Ένωση Ιλίου 3-2, 
Πειραϊκός Σύνδεσμος-Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης 1-3, 
Α.Ε Ρέντη-Α.Ο.Π. Μοσχάτου 3-2, 
Μίλων-Πήγασος Χαίδαρίου 3-1, 
Ίρις Νέας Σμύρνης-Α.Ο Αιγάλεω 1-3
ΑΓΟΓ Ευριαλη-ΑΣ Ηλιουπολης 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης  6
ΑΓΟΓ Ευριάλη 5
Α.Ε Ρέντη  5
ΑΟ Ένωση Ιλίου  4
Α.Ο Αιγάλεω  4
ΑΣ Ηλιούπολης   3
Άρτεμις Κορυδαλλού  3
ΑΟΝΣ Μίλων  3
ΑΟ Πήγασος Χαίδαρίου  2
Α.Ο.Π. Μοσχάτου  1
Ίρις Νέας Σμύρνης  0
Πειραϊκός Σύνδεσμος  0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.