Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 1-3 (Γυναίκες)

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με την ομάδα μας να ξεκινά με νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα ΓΑΝΣ Ίρις Νέας Σμύρνης με 3-1 σετ (25-5, 25-20, 24-26,25-21). Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας είναι μόνο το πρώτο σετ και το μάθημα που μας έδωσε η αξιόμαχη ομάδα της Ίριδας στα άλλα τρία σετ.
Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό βόλεϊ στα 3 από τα 4 σετ γεγονός που μας ξάφνιασε και μας προβλημάτισε. Η μη χρησιμοποίηση τριών βασικών αθλητριών (τραυματισμός, εξωτερικό) εκ των οποίων οι δυο (Τσίμηλα, Τριανταφυλλίδου) στο επόμενο παιχνίδι θα βρίσκονται κανονικά στην ομάδα μας ενώ η αθλήτρια μας Καραπιπερη Μαρίνα θα κάνει επέμβαση στο πόδι (ολική ρήξη χιαστών) και θα μείνει αρκετό καιρό έξω, η παρουσία στην εξάδα και των δυο πασαδορων μας σε ρόλους που δεν θα τις δούμε ξανά και η αναγκαστική χρησιμοποίηση της ακραίας μας (τραυματισμός στο γόνατο) για μένα που γράφω αυτό το κείμενο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή την εμφάνιση.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Ίριδας για την αγωνιστικότητα τους κάτι που έλειπε από την δική μας ομάδα.
Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για το τι δικαιούται ο καθένας, εκεί πρέπει να αποδείξεις αν αξίζεις η όχι, όλα τα άλλα είναι φιλοσοφίες του τίποτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.