Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σχολιασμός αγώνων

Θα θέλαμε να ζητήσουμε για μια ακόμα φορά συγγνώμη από τους φίλους μας για τον καθυστέρηση του σχολιασμού της ομάδας μας που οφείλεται σε  φόρτο εργασίας.  Ξεκινώντας να σχολιάσουμε επιγραμματικά τους τελευταίους αγώνες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση σας.

Ρέντης – Ίκαρος: 3 – 2. Μέτριο παιγνίδι από την ομάδα μας με πολλά λάθη. Βελτίωση κυρίως στα ατομικά λάθη  στο 5ο σετ όπου και κρίθηκε ο αγώνας.
Ευρυάλη -Ρέντης:  3 – 1. Καλό παιγνίδι με λίγα λάθη από τις αθλήτριες μας. Πιο έμπειρη ομάδα η Ευρυάλη κατέφερε και πήρε αυτό που ζητούσε.
Ρέντης – Θρίαμβος: 0 – 3. Σαφώς καλύτερος ο Θρίαμβος δεν άφησε πολλά περιθώρια για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, παρότι η ομάδα μας έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις της.
Άρτεμις Κορυδαλλού – Ρέντης: 2 - 3. Καλό παιγνίδι από την ομάδα μας κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα. Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τη βασική πασαδόρο μας λόγω τραυματισμού αλλά μπόρεσε και βρήκε τις λύσεις σε κρίσιμα σημεία κερδίζοντας τον αγώνα.
Ρέντης - Δραπετσώνα: 3 - 0. Πολύ μέτριο παιγνίδι από την ομάδα μας που κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα. Η αγωνιστική διαφορά ήταν εμφανής και η ομάδα μας δεν αντιμετώπησε κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλα τα σημεία του αγώνα.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.