Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΥΔΠΕ - Α.Ε. ΡΕΝΤΗ: 1 - 3 (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ)

Στα πλαίσια του τουρνουά μη ενεργών αθλητριών η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη του ΣΥΔΠΕ με σκορ 3 - 1. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας που σε κάποια σημεία του θα τα ζήλευαν και ενεργές αθλήτριες. Πάθος για τη νίκη και τις δύο πλευρές. Με καλές άμυνες, δυνατές επιθέσεις και σε γενικές γραμμές καλό βόλεϋ, εάν αναλογισθούμε ότι πολλές από τις αθλήτριες αγωνίζονται για πρώτη φορά.
Η ομάδα μας με ηγέτη την Νότα Δροσινού κέρδισε το πρώτο σετ με 14 - 25, έχασε το δεύτερο με 25-20 και κέρδισε τα επόμενα δύο με 14-25 και 23-25. Αρκετά μεγάλη η προσέλευση του κοινού δημιούργησε μια πολύ καλή και αθλητική ατμόσφαιρα.
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων για την απόδοσή τους. Τέτοιες συμπεριφορές είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον αθλητικό χώρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπολοβίνου.

Α.Ε. Ρέντη: Κίκου Σ., Κουτρουμπά Ε., Μητροσύλη Ε., Δροσινού Π., Κεσισίδου Σ., Παντολέων Ε., Τσαπούρη Ε., Ξενάκη Σ., Κόλλια Α., Βαλσαμίδου Δ., Πανώρη Β., Παπαιακώβου Α., Σμυρλόγλου Δ., Ακζιώτη Μ., Κρεμμύδα Β., Βασιλείου Ο., Μαλεβίτη Ε., Κασάι Μ.


ΣΥΔΠΕ: Ράντσου Π., Σιδέρη Μ., Μεταξά Γ., Σπανού Γ., Πετροχείλου Α., Χαμπιλού Μ., Οικονόμου Μ., Παπαθανασίου Ι., Οικονομοπούλου Φ., Κυργιαλάνη Β., Καραγιάννη Θ., Ακαρέλη Μ.

Να ζητήσουμε συγγνώμη από την ομάδα του ΣΥΔΠΕ για τυχόν παραλείψεις κάποιων αθλητριών ή για λάθος αναγραφή κάποιων ονομάτων η οποία οφείλετε σε αχνή αναγραφή του αντιγράφου του φύλλου αγώνα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.