Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αίολος Ταύρου - Α.Ε. Ρέντη: 0 - 3



Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα κερδίζοντας την αντίστοιχη του Αίολου Ταύρου με σκορ 0-3. Ήταν ένας μέτριος αγώνας χωρίς κίνητρο και από τις δύο ομάδες αλλά και χωρίς άγχος . Η ομάδα μας σαφώς καλύτερη ειδικά στα δύο τελευταία σετ δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο ομάδα η οποία έπαιζε με ελλείψεις. Η διακύμανση του σκορ: 21-25, 17-25 και 9-25.


Α.Ε. Ρέντη: (Μενδρινός Γ.), Χρήστου Α., Χριστολουκά Π., Τσίμηλα Ε., Βατικιώτη Α., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Μ., Σταυροπούλου Α., Καραπιπέρη Μ., Καλαφάτη Ζ., Παπαϊωάννου Μ., Φούσκα Α.

ΣΧΟΛΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στον φετινό “μαραθώνιο” του πρωταθλήματος. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Μενδρινό Γιώργο ο οποίος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή χρονιά. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους διαιτητές για τη συνεργασία τους αλλά και κάθε παράγοντα ξεχωριστά που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα.

Πλέον αφήνουμε πίσω το πρωτάθλημα και ξεκινάμε το σχεδιασμό της νέας χρονιάς η οποία προβλέπεται αρκετά δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.