Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε. Ρέντη - ΑΦΜΣ Φοίνιξ: 3 - 2



Με ένα συναρπαστικό αγώνα από πλευράς αποτελέσματος, ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στον οποίο η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη του Φοίνικα με σκορ 3-2.
Στα πρώτα  σετ η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο με 25-27, να κερδίσει τα δύο επόμενα με 25-21, 25-21. Στη συνέχεια αδικαιολόγητα λάθη έφεραν το σκορ σε 2-2 σετ με σκορ 23-25. Στο τελευταίο σετ η ομάδα μας έπαιξε σοβαρά,  χωρίς λάθη με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 15-9 και τον αγώνα με 3-2.
Και από αυτόν τον αγώνα κρατάμε τους βαθμούς της νίκης συνεχίζοντας την προσπάθεια μας στο φετινό  μαραθώνιο του πρωταθλήματος με τις ιδιαιτερότητες που έχει (30 αγωνιστικές, υποβιβασμός τουλάχιστον 5 ομάδων).

Με λάθη η διαιτησία του κ. Μόσιαλου, καλή η διαιτησία του κ. Τριανταφυλλόπουλου και υποδειγματική σημειώτρια η κ. Μαυρουδή.

ΑΕ ΡΕΝΤΗ: (Μενδρινός Γ.) Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσιμηλά Ε., Βατικιώτη Α., Καφίρη Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Σταυροπούλου Α.,  Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Καραπιπέρη Μ., Νικολάκη Ε.

ΦΟΙΝΙΞ: (Πανάγος  Α.) Βουρβαχάκη Ε., Στρατηγού Χ., Αδαμίδου Ε., Μαντούδη Ι., Καρατζάνου Ε., Μουλά Ε., Λαζαρίδου Α., Αγγελίδου Ε., Λαμπροπούλου Σ., Τερζίδη Ε.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.