Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δ.Α.Σ Δραπετσώνα - Α.Ε. Ρέντη: 1 - 3



Ξεκίνημα με το δεξί για τη γυναικεία ομάδα μας στον πρώτο αγώνα του 2014.
Παρά την μέτρια εμφάνιση κέρδισε στον εκτός έδρας αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της Δραπετσώνας με 1-3 (19-25, 25-19, 16-25, 26-28).
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει μια διαφορά 4 έως 7 πόντων την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του σετ. Στο δεύτερο σετ οι κακές επιλογές και τα πολλά λάθη έφεραν την απώλεια του. Στο τρίτο η εικόνα ήταν ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο σετ με αποτέλεσμα να κερδηθεί σχετικά εύκολα.  Στο τέταρτο και τελευταίο σετ παρότι μπήκαμε δυναμικά έχοντας μια διαφορά 5-13 οι αθλήτριες νόμιζαν ότι τελείωσε και ο αγώνας. Πάρα πολλά λάθη, κάποια από τα οποία είναι ανεπίτρεπτα, έφεραν τη Δραπετσώνα να μειώνει το σκορ και να προηγηθεί με 23-21.  Στο σημείο εκείνο κάπως βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας μας και το σκορ διαμορφώθηκε στο 24-24. Από εκεί και μετά άρχισε η διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» με τελικό αποτέλεσμα 26-28 και να κερδίσουμε το σετ και τον αγώνα. Θα μπορούσε όμως το σκορ να είναι διαφορετικό διότι στο 24-24 το λάθος μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε πλευρά.
Κρατάμε μόνο τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.  

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Μιχαήλογλου, Μαριδάκη και Σαράφογλου.

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Κολίγα, Σιμιτζή, Καραγιαννίδου, Λαζαρίδου, Κοτζιάνογλου, Σπανού, Φικάι (λ), Κρεμμύδα, Λιόλιου, Ιωάννου.

ΑΕ ΡΕΝΤΗ: (Μενδρινός Γ.) Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσιμηλά Ε., Βατικιώτη Α., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Καραπιπέρη Μ., Νικολάκη Ε., Παπαιωάννου Μ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.