Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε. Ρέντη - Πειραϊκός Σύνδεσμος: 3 - 0



Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών του Β΄ Ομίλου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Πειραϊκού Συνδέσμου σε έναν αγώνα καθοριστικό για την βαθμολογική εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να κατακτήσει την νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς από την έναρξη του αγώνα, παρά τα όποια προβλήματα (απουσία της μίας πασαδόρου λόγω σπουδών, τραυματισμός ακραίας, ασθένεια/ελαφρύς τραυματισμός κεντρικής).

Σχεδόν αλάνθαστη στο 1ο σετ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο με την απόδοση της να το διεκδικήσει με αποτέλεσμα να επιβληθεί  και ψυχολογικά με τον τρόπο που το κατέκτησε.
Στο 2ο σετ η ομάδα του Πειραϊκού ξεκίνησε πολύ δυνατά με σκοπό την διεκδίκηση του και την εξισορρόπηση του αγώνα. Προηγήθηκε με 3-11 με όπλο το δύσκολο σερβίς που είχε ως αποτέλεσμα τις λανθασμένες ενέργειες της ομάδας μας στην υποδοχή. Όμως πέρα από την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος εμφανίστηκε και η γνωστή πλέον και  αδικαιολόγητη ως “λογική” του εφησυχασμού,  δηλαδή πήρα ένα σετ  μπορώ να χαλαρώσω λίγο. Όταν όμως παίζεις έναν αγώνα τόσο δύσκολο και επιδιώκεις τη νίκη δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές. Από το σημείο εκείνο και έπειτα και κατανοώντας τι προοιωνίζεται με τέτοια απόδοση, ξεκίνησε η προσπάθεια της ανασύνταξης. Βελτίωση της υποδοχής, σωστή ανάπτυξη στο φιλέ και καλή  διαχείριση των κρίσιμων σημείων έφερε την ανατροπή στο σετ και ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα της ψυχολογίας οριστικά υπέρ της ομάδας μας.
Το 3ο σετ εξελίχθηκε ως συνέχεια της ανατροπής του προηγούμενου σετ με συνέπεια την εύκολη κατάκτηση του. Τελικό σκορ: 3-0 (25-17, 25-21, 25-15).

Σε γενικές γραμμές η ποιότητα του αγώνα ήταν αρκετά καλή. Η ομάδα του Πειραϊκού παρουσιάστηκε  πολύ καλύτερη από τον πρώτο γύρο, και η δική μας ομάδα μετά από καιρό εμφανίστηκε με καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα.

Πιστεύουμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και συνέπεια.

Ο συγκεκριμένος αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά σε LIVEStreaming από το www.sportshero.gr  και το www.volleynews.gr. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 1500 μοναδικοί επισκέπτες.

Άριστη η διαιτησία των κκ Κούτσουλα, Σπανού και Σιδέρη.

ΑΕ ΡΕΝΤΗ: (Μενδρινός Γ.) Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσιμηλά Ε., Βατικιώτη Α., Καφίρη Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Σταυροπούλου Α., Σταυροπούλου Μ., Καραπιπέρη Μ., Νικολάκη Ε., Παπαϊωάννου Μ.

Πειραϊκός Σύνδεσμος: (Φραντζέσκος Α.) Κομματά Μ., Χαλατσάκου Μ., Βουλγαράκη Σ., Πατσιαβούδη Β., Ορνιθοπούλου Α., Στογιάννου Α., Γιανναράκη Ε., Τούντα Σ., Παπαδημητρίου Α., Κοτσώνη Π., Παυλίδη Α., Καλτσίδη Μ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.