Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. Θρίαμβος - Α.Ε. Ρέντη: 3 - 0



Τώρα ποιος μπορεί να μιλήσει και να πει τι. Μόνο συγχαρητήρια και μπράβο μπορούμε να δώσουμε και να πούμε στα  κορίτσια μας για την ομολογουμένως εξαιρετική απόδοση που είχαν  στο αγώνα που διεξήχθη με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΥ. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά σχολιάστηκε και από τους φιλάθλους του Θριάμβου
Πραγματικά ήταν ένας αγώνας με απόδοση από τα παλιά. Αποφασιστικότητα και πάθος ανεξάντλητο, που ορισμένες στιγμές έφταναν σε τέτοιο βαθμό ώστε  η πραγματικότητα να μοιάζει με όνειρο και το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Κατάθεση ψυχής και σώματος στην κυριολεξία. Μακάρι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και να  συνδυαστεί αυτή η απόδοση και με αποτελέσματα από δω  και πέρα.
Πλέον  η ομάδα αγωνίζεται πλήρης, μπόρεσε να ξεπεράσει κάποια εσωτερικά μικρό προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν και ευχόμαστε να είσαστε όλες γερές για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις πραγματικές ικανότητες σας.
Αγωνιστικά να σχολιάσουμε ιδιαίτερα, την απόδοση των ακραίων οι οποίες ήταν  άριστες στα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά η διαφορά με τους προηγούμενους αγώνες ήταν στην αποτελεσματικότητα τους στον επιθετικό τομέα.
Την απόδοση της πασαδόρου μας, η οποία μοίρασε το παιγνίδι με υποδειγματικό τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλουραλισμός και αποτελεσματικότητα απ΄ όπου και εάν γινόταν επίθεση. Όμως η διαφορετικότητα της, χθες δεν ήταν στον τομέα της κατανομής στην πάσα.  Ήταν στο ότι ήταν πραγματικός αρχηγός. Άμυνα, κίνηση, λογική χρήση της επιθετικής της πρωτοβουλίας, και κυρίως ξεκάθαρο μυαλό. Ακόμα και σε λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών η αντίδρασή της ήταν αυτή που πρέπει για ένα αρχηγό ομάδας.
Όσο για τις μικρές μας, μάλλον ήρθαν με κεκτημένη ταχύτητα από τους αγώνες των Νεανίδων. Οι δύο κεντρικές μας ήταν πολύ καλές επιθετικά και με κάποιες αδυναμίες στο μπλοκ και την άμυνα. Αλλά επιτέλους κάνανε αυτά που τόσο καιρό δουλεύουνε στις προπονήσεις αλλά δεν τα εφάρμοζαν στους αγώνες.
Η δε διαγώνιος μας για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα (δύο Νεανίδων και δύο Γυναικών) ήταν πάρα πολύ καλή.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στην προσπάθεια του λίμπερο που αν και μπήκε στον αγώνα με τρακ, διότι απουσίαζε το βασικό μας λίμπερο, στην συνέχεια κατάφερε να φέρει εις πέρα την αποστολή της με επιτυχία.
Με όλα αυτά που γράφονται σίγουρα θα νομίζετε ότι ξαφνικά γίναμε υπερομάδα και κερδίσαμε τον Θρίαμβο. Ούτε υπερομάδα γίναμε, ούτε κερδίσαμε. Απλά αγωνιστήκαμε και μάλλον καταλάβαμε την αξία μας και την θέση που πρέπει να κατέχουμε στον βαθμολογικό πίνακα.  
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 3 – 0 (25-16, 29-27 και 25-19) υπέρ του Θριάμβου και κρίνεται απόλυτα δίκαιο αν και κατά την ταπεινή μας άποψη δικαιούμασταν κάτι καλύτερο αν στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 23-24 δεν σφύριζε ο 1ος διαιτητής “πιαστό” σε πάσα της πασαδόρου μας. Απλά το αναφέρουμε και δε μπορούμε και δεν πρέπει να το σχολιάσουμε παραπάνω. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και πιστεύουμε ότι ο Θρίαμβος θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θρίαμβο για τη φιλοξενία του.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Μόσιαλου και Σαχινίδη. Άριστο φύλλο αγώνα από την κ. Μητροπούλου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ.(Προπονητής), Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσίμηλα Β., Βατικιώτη Α., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Παπουτσιάν Ε., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Α.Ο. Θρίαμβος: Αποστολογιωργάκης Μ.(Προπονητής), Εικοσιπεντίδου Ι., Δημοπούλου Ι., Μουτζουρίδου Α., Τζαλαλή Κ., Κόρνια Λ., Αλιφιεράκη Μ., Βλάχου Κ., Σταμάτη Γ., Τζαλαλή Σ., Καρκούλια Α., Φλωροπούλου Α., Παπαδιώτη Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.