Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Άρτεμις Κορυδαλλού: 1 - 3

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η ομάδα μας έχασε από την ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού με σκορ 1 - 3.
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε δυνατά προηγούμενη σε αρκετά σημεία του σετ. Κάποια λάθη όμως στέρησαν την κατάκτηση του σετ το οποίο κέρδισε η αντίπαλη ομάδα με 23-25. Στο δεύτερο σετ περιορίσαμε τα λάθη και με το ίδιο πάθος καταφέραμε και κερδίσαμε το σετ με 26-24. Το τρίτο σετ ήταν σαν να υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο. Με πολύ κακές επιλογές σε όλη τη διάρκεια του σετ το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αναμενόμενο 11-25. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του σετ (13-10, 17-15, 19-18, 23-23). Στο σημείο αυτό δύο λάθη μας στέρησαν την κατάκτηση του σετ, τον ένα βαθμό και το δικαίωμα στο όνειρο για πιθανή νίκη. 
Κρατάμε την καλή εμφάνιση ελπίζοντας ότι θα συνεχιστεί η καλή πορεία.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Δαλέκου και Αντωνόπουλου.


Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ.,( Προπονητής), Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσίμηλα Ε., Βατικιώτη Α., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Παπουτσιάν Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Άρτεμις Κορυδαλλου: Καμπερίδης Κ.(Προπονητής), Καραχάλιου Ε., Κώτουλα Ε., Μπούκουρα Μ., Μερκούρη Λ., Τεντζέρη Ν., Τάσσιου Μ., Παπαγιάννη Α., Ροδανού Ζ., Θεοδωρίδου Θ., Αργυρίου Γ., Βατουσιάδη Λ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.