Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Γ.Σ. Πανιώνιος: 2 - 3 (Νεάνιδες)



Το σχόλιο μας για τον αγώνα νεανίδων μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Πανιωνίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος νεανίδων, θα είναι λίγο περίεργο αλλά εντελώς ρεαλιστικό.
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν στην κυριολεξία έναν φανταστικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την νίκη επί δυόμισι ώρες περίπου και να κυμαίνεται η απόδοση τους σε επίπεδα πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Γυναικών.
Όμως δεν θα σταθούμε στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα το οποίο ήταν 2-3 (25-23, 16-25, 18-25, 25-17 και 11-15). Πρέπει να σταθούμε σε ένα άλλο σημείο.
Το επίπεδο των αγώνων των Νεανίδων που διεξάγονται σε αυτήν την φάση είναι αρκετά υψηλό και οι ομάδες που συμμετέχουν, αποκομίζουν τεράστια αγωνιστικά οφέλη και εμπειρίες πρωτόγνωρες.
Ουσιαστικά δομούν αθλήτριες οι οποίες δοκιμάζονται στην πίεση, στην διαχείριση ιδιαίτερων καταστάσεων έτσι ώστε να  μπορέσουν να πλαισιώσουν με απαιτήσεις και υψηλά στάνταρ τις γυναικείες ομάδες τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην πλειονότητα τους, οι αθλήτριες μεγάλου βεληνεκούς έρχονται με διακρίσεις από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν και αυτές κάποτε ως παγκορασίδες, κορασίδες και νεάνιδες. Ότι η αθλητική τους εμπειρία εμπλουτίστηκε με εικόνες και σημαντικά γεγονότα  και διακρίσεις αρκετά νωρίς. Εκεί στεκόμαστε.
Στο ότι, μόνο από αυτό το μονοπάτι θα μπορέσουν όλες οι αθλήτριες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων αλλά και των ακαδημιών να βαδίσουν επάξια στο δρόμο των διακρίσεων. Αθλήτριες που θα έχουν γεννηθεί από τα σπλάχνα σου, που θα πονάνε όταν χάνουν, που θα κλαίνε από χαρά όταν κερδίζουν και που πρωτίστως θα πρέπει να μάθουν να μάχονται, να αγωνίζονται και να νικούν.
Όλα τα προαναφερόμενα ίσως να φαίνονται γραφικά και ρομαντικά. Όμως όλοι όσοι τα χαρακτηρίζεται έτσι, για αναλογιστείτε ποιες αθλήτριες ξεχωρίζουν στις ομάδες σας; Που έχουν παίξει; Τι είχαν πετύχει στα νιάτα τους;
Συμπερασματικά καταλήγουμε  ότι χαιρόμαστε που είμαστε ρομαντικοί και γραφικοί, που τα κορίτσια μας έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και φεύγουμε από το γήπεδο με το αίσθημα του νικητή αν και ηττημένοι.     

 ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα κορίτσια.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Κατσούλη και Χατζηπέτρου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Μουτάφη Α., Πετράκη Ι., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Παπουτσιάν Ε., Ζαρουλέα Ι., Καραμαλέγκου Σ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Γλυκοφρύδη Θ.

Γ.Σ. Πανιώνιος: Μιχαηλίδου Μ. (Προπονήτρια), Κόλλια Π., Λεζινώ Α., Σολωμού Σ., Συρογιαννοπούλου Ε., Κωνσταντίνου Α., Κόλλια Θ., Δελατόλα Α., Γρηγοροπούλου Α., Πατσουράκου Ι., Βαγενά Σ., Κώτση Ν., Νελάτου Γ.

ΥΓ. Να ζητήσουμε συγγνώμη από την ομάδα του Πανιωνίου για τυχόν λάθη στο ονοματεπώνυμο κάποιων αθλητριών τα οποία οφείλονται σε κακή αποτύπωση στο αντίγραφο του φύλλου αγώνα.









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.