Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Αίολος Ταύρου: 3 - 1



Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Γυναικών η ομάδα μας επικράτησε της ομάδας του Αίολου Ταύρου με σκορ 3-1 και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Βέβαια και σ' αυτήν την αγωνιστική όπως και στις προηγούμενες η ομάδα μας έπαιξε με αρκετές αλλαγές, τόσο με  εσωτερικές αλλαγές ρόλων, όσο και  με αναγκαστικές λόγω τραυματισμών.
Τα αποτελέσματα των αλλαγών αυτών είναι άκρως ενθαρρυντικά. 
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, χρησιμοποιήθηκε ως  διαγώνια η μία εκ των δύο πασαδόρων μας η Έφη, η οποία γνωρίζει άψογα τον χώρο και τον τρόπο που πρέπει να κινείται και να αγωνίζεται και ως διαγώνια και να συνεργάζεται άψογα με την άλλη πασαδόρο μας την Ειρήνη.
Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε και στην "νέα" μας ακραία, η οποία δεν είναι άλλη από την μέχρι πρότινος διαγώνια  της ομάδας μας Μαρίνα, η οποία κατά γενική ομολογία όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα "έβγαζε μάτια".  
Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στην κορασίδα μας Μαρίτα για  την απόδοση της, η οποία κυριολεκτικά γέμισε το φιλέ με την παρουσία της τόσο ως επιθετικός όσο και ως μπλοκέρ.
Ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα ήταν και η συμμετοχή μιας ακόμη κορασίδας μας, της Κωνσταντίνας η οποία αν και αγωνίστηκε για λίγο δείχνει να ανταποκρίνεται στο δύσκολο ρόλο της διαγωνίου. 
Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε και στην συμμετοχή των δύο παγκορασίδων, της Αφροδίτης και της Σταυρούλας οι οποίες "έρχονται".
Όπως είναι φανερό λοιπόν από τα γραφόμενα, ότι η ομάδα μας αποτελείται  πλέον κατά τα 7/12 από παγκορασίδες , κορασίδες και νεάνιδες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η αναλυτική αναφορά μας στα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν μειώνει την προσφορά των υπολοίπων αθλητριών της ομάδας μας,  η οποία σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται, ανεξάρτητα με το χρόνο συμμετοχής τους. Πολύ απλά όταν κάτι νέο και ωραίο προβάλλει, υποσυνείδητα σε εντυπωσιάζει.
Συμπερασματικά για όλα όσα προαναφέρονται, κρατείστε το πιστεύω της διοίκησης και του προπονητή μας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.