Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πειραϊκός Σύνδεσμος - Α.Ε. Ρέντη: 3 - 0

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής η ομάδα μας έχασε από την ομάδα του Πειραϊκού Συνδέσμου με σκορ 3-0 (25-21, 25-12, 25,14).
Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται με αρκετά προβλήματα  από τραυματισμούς. Σε όλους τους τομείς υπήρξαν πολλά λάθη τα οποία σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση του αντιπάλου έφεραν  το δίκαιο αποτέλεσμα.
Το μοναδικό κέρδος που είχαμε από τον αγώνα αυτό ήταν η συμμετοχή δύο αθλητριών από τις κορασίδες και μία από τις παγκορασίδες.
Ένα είναι σίγουρο. Η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας , στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα προχωρήσουν στις  κατάλληλες ενέργειες  προκειμένου να συνεχιστεί  απρόσκοπτα η πορεία μας. Είναι πολύ πιθανό τα μελλοντικά  αποτελέσματα να μη μας ικανοποιήσουν. Η αγωνιστική παρουσία όμως των αθλητριών μας από τα τμήματα υποδομών θα αφήσει μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής),  Γιαβασοπούλου Ε., Καραπιπέρη Μ., Καστρή Κ., Καφίρη Μ., Νικολάκη Ε., Πάλι Λ., Παπαϊωάννου Μ., Σταυροπούλου Α., Σταυροπούλου Μ., Τριανταφυλλίδου Φ., Φικάι Χ., Φώτη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.