Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην πόλη μας!


 Χριστούγεννα στην πόλη μας!


Και αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την τιμητική τους τα παιδιά στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Παρέα με το κέφι, την καλή διάθεση και κυρίως την αγάπη προς τα παιδιά που πρέπει να μπορούν να χαρίζουν πάντα το γέλιο τους, προγραμματίζονται εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 15-16 και 22-23 Δεκεμβρίου 2012. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 -Πολιτιστικός Πολυχώρος Μάνος Λοΐζος. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά. Χιονονεραϊδούλες θα κάνουν Christmas face painting στα προσωπάκια των παιδιών και Christmas Tattoo στα χεράκια τους. Ξωτικά θα προσφέρουν μπαλονοκατασκευές σε διάφορα σχέδια. Τέσσερα φουσκωτά μεγάλων διαστάσεων με εμπόδια και τσουλήθρες για ανέμελο παιχνίδι και πολλά παιχνίδια τύπου λούνα παρκ όπου τα παιδιά θα δοκιμάζουν την τύχη τους για να κερδίζουν πολλά δωράκια. Για τα μικρότερα παιδιά θα υπάρχει γωνιά baby corner όπου θα μπορούν κι εκείνα να παίξουν με ασφάλεια πολλά παιχνίδια.
Καθ' όλη τη διάρκεια της γιορτής ο Άγιος Βασίλης θα είναι στην παρέα μας, να ακούσει τις ευχές των παιδιών και να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους.
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 11:00- Πνευματικό Κέντρο Ρέντη. Τα παιδιά τα υποδέχεται ο Χριστουγεννιάτικος Μίκυ Μάους!!!Μία χιονονεραϊδούλα θα κάνει μακιγιάζ στης φατσούλες των παιδιών και η κυρία Αγιοβασιλίτσα θα προσφέρει μαλλί της γριάς σε όλα τα παιδιά!!!Το ξωτικό των Χριστουγέννων θα μοιράζει μπαλονοκατασκευές σε πολλά σχέδια σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα ξωτικά θα κάνουν Ομαδικά παιχνίδια κατάλληλα για όλα τα παιδιά ,αστεία ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια , σόου με τεράστια μπαλόνια , ζογκλερικά νούμερα, διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι,....., και φυσικά θα δοθούν δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών! Στην παρέα μας θα έρθει και ο Ταχυδακτυλουργός Μέρλιν.
Τέλος, τη γιορτή θα κλείσει Διαγωνισμός Καραόκε & χορού με πολλά δωράκια από τα ξωτικά που έφεραν από το Βόρειο Πόλο!
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 17:00- Πολιτιστικός Πολυχώρος Μάνος Λοΐζος. Οι εκδηλώσεις μας συνεχίζονται με τα Εργαστήρια παιδικής ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θεατρικό παιχνίδι, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από τη δημοτική βιβλιοθήκη και στην παρέα μας τη γιορτή θα κλείσει η παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης σε Χριστουγεννιάτικους μπελάδες» από το θέατρο σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου. Σάββατο 22- Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (Μπιχάκη 8, Δημαρχείο Ρέντη). Το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου παρουσιάζει την παιδική παράσταση του Γιάννη Καλατζόπουλου «Τα ρούχα του Βασιλιά», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.
Σάββατο 22- Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (Μπιχάκη 8, Δημαρχείο Ρέντη).
Το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου παρουσιάζει την παιδική παράσταση του Γιάννη Καλατζόπουλου «Τα ρούχα του Βασιλιά», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη «Και φέτος δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να προσφέρουμε στους πρωταγωνιστές της ζωής μας, στα παιδιά μας, στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου. Σχεδιάσαμε εκδηλώσεις για τα παιδιά, που με την αθωότητα και τη δύναμή τους, θα μας βοηθήσουν να αντλήσουμε κι εμείς τη δύναμη και το κουράγιο που είναι δύσκολο, αλλά πολύ απαραίτητο στην εποχή μας».
Η είσοδος για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.