Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αίολος Ταύρου - Α.Ε. Ρέντη: 0 - 3



Μέσα σε διάστημα σαράντα οκτώ ωρών η ομάδα μας ανταπεξήλθε στην δοκιμασία των δύο αγωνιστικών της υποχρεώσεων με απόλυτη επιτυχία.
Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής επικράτησε εκτός έδρας του Αίολου Ταύρου με σκορ 0-3. Τα σετ 17-25 17-25 18-25. Ήταν ένας καλός αγώνας, με καλές φάσεις και πολύ καλές άμυνες.
Στα σημεία που πρέπει να σταθούμε είναι, η απροσδόκητη απουσία μιας από τις κεντρικές μας παίκτριες, η οποία λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή και η επάξια αντικατάσταση της με μια από τις κεντρικές παίκτριες της ομάδας των κορασίδων μας. Ήταν μια καλή ευκαιρία για την προώθηση παικτριών από την  ομάδα των κορασίδων στη γυναικεία ομάδα. Η συγκεκριμένη λογική έχει ξεκινήσει από την 1η αγωνιστική με τη συμμετοχή στη δωδεκάδα αρκετών παικτριών, από την ομάδα των κορασίδων, προκειμένου σταδιακά να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα. Ανάλογα με την εξέλιξη του εκάστοτε αγώνα υπάρχει και η συμμετοχή τους.
Μία άλλη συμμετοχή παίκτριας μας που λόγω των συνθηκών αποχαρακτηρίσθηκε από τη θέση του λίμπερο, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε καίρια σημεία του αγώνα με απόλυτη επιτυχία στην αποστολή που της ανατέθηκε και η συνολική προσπάθεια όλων των αθλητριών μας, προκειμένου να υπερκαλύψουν την αγωνιστική απουσία της κεντρικής μας παίκτριας και να ανταπεξέλθουν στις οποιεσδήποτε δυσκολίες προέκυψαν τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλήτριες μας κατανόησαν γρήγορα, τους κινδύνους που έκρυβε ο αγώνας και εφαρμόζοντας με απόλυτη επιτυχία την τακτική που χρειαζόταν, εκμεταλλεύτηκαν τα πλεονεκτήματα τους και αποφεύγοντας τα λάθη κατάφεραν  να κατακτήσουν την νίκη. 

ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια.

Συνεχίστε την προσπάθεια γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.
 
Σημείωση: Μαράκι σου ευχόμαστε όλοι περαστικά. Να ξέρεις ότι μας έλειπες.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αίολου για την άριστη φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
 
Πολύ καλή η διαιτησία των κκ. Τριανταφυλλόπουλου,  Μαριδάκη και Θεοδωρίδου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Γιαβασοπούλου Ε., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Καραπιπέρη Μ., Κολυάρδου Ο., Νικολάκη Ε., Καφίρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.