Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Επειδή κάποιοι αναφέρθηκαν στην απουσία εκπροσώπησης της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ στην τελευταία Γ.Σ της ΕΟΠΕ που έγινε στην Αθήνα, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε για να μην έχουν απορίες.
1)Η απουσία μας οφείλεται  στο ότι η Γ.Σ  έγινε σε χρονική στιγμή που ως εργαζόμενοι και οικογενειάρχες είχαμε ήδη προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν μπορούσαμε να τις αναβάλλουμε.
2)Θα ήταν νομίζουμε καλύτερα οι Γ.Σ. που αφορούν τα προβλήματα του ελληνικού Βόλεϊ
να γίνονται σε μέρη που είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθούν οι πραγματικοί παράγοντες (και ΟΧΙ εκπροσωπήσεις) ώστε να παρθούν αποφάσεις και όχι όπως η τελευταία Γ.Σ με μοναδικό θέμα τις αδειοδοτήσεις των ΤΑΑ,που αφορά μόνο τις ομάδες της Α1. Άλλωστε από ότι διαβάσαμε η οι παρόντες ήταν ελάχιστοι και ψηφίστηκε ένα κείμενο που ΘΑ φτιάξουν οι νομικοί σύμβουλοι..

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα πάντως που ανακαλύψατε ότι υπάρχουμε, γιατί πριν ένα μήνα περίπου ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΕΟΠΕ δεν γνώριζε ούτε την ομάδα μας, ούτε τα χρήματα που μας οφείλονται από μετακινήσεις για την περίοδο 2006-2007.Τρεις εβδομάδες περιμένουμε απάντηση από την ΕΟΠΕ σε σχετική επιστολή μας για επιβεβαίωση του ποσού της οφειλής αυτής.

Τέλος θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους μάχιμους αθλητές-
παράγοντες-προπονητές και διαιτητές και θα εκφράζουμε τις απόψεις μας ανεξάρτητα ποιοι βρίσκονται στην Διοίκηση της ΕΟΠΕ. Μακριά από εμάς η σκοπιμότητα και τα κομματικά παιχνίδια για τις καρέκλες. Θα είμαστε πάντα απέναντι σε όσους έχουν στόχο ύπαρξης μέσα από μια θέση στην ΕΟΠΕ και δεν ενδιαφέρονται για την άνοδο του αθλήματος μας. Πιστεύω μας είναι ότι  οι τίτλοι δεν δίνουν αξία στους ανθρώπους αλλά οι άνθρωποι με δυνατή προσωπικότητα δίνουν αξία στους τίτλους.
                            

                              
                             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                         
                      ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.