Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΙΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στο τουρνουά των μίνι, μετά την παράταξη των ομάδων και πριν την έναρξη των αγώνων η Επιτροπή Διοίκησις Βόλεϊ με οικοδέσποινες τις κορασίδες μας τίμησε όλες τις μαμάδες που ήταν στο γήπεδο με ένα λουλούδι τριαντάφυλλο λέγοντας τους με αυτό τον τρόπο τα χρόνια πολλά με πολύ αγάπη. Ήταν κάτι που δεν περίμεναν και καταλαβαίνεται τι έγινε στο γήπεδο με τα χειροκροτήματα όλων μας.

 

Μετά το τέλος της απονομής μεταλλίων η ομάδα μας έδωσε στην τυχερή της κλήρωσης κ. Χρονοπουλου Ελένη (λαχνός 743) που οργάνωσε η Επιτροπή Διοίκησης Βόλεϊ και έληξε στις 08/05/12 το ποσό των 500 ευρώ. Τον φάκελο με τα χρήματα έδωσε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλεϊ κ. Αναστάσιος Νικολάκης.



Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά που με την παρουσία τους κάλυπταν ιατρικά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση.





Τέλος ευχαριστούμε την pizza fan για τις πολλές πίτσες που μας προμήθευσαν για το μικρο πάρτι που έγινε μετά την λήξη της γιορτής του βόλεϊ, την Coca-Cola Τρία Έψιλον που κάλυψε τις ανάγκες των παιδιών σε νερό και χυμούς και τον κ. Νικολακάκη για τα αναψυκτικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.