Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας για την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών η Δημοτική Ενότητα Νίκαιας απέκτησε το δικό της γραφείο στην οδό Μαινεμένης 57-59 (δίπλα στο ΚΕΠ). Η καταγραφή παραπόνων, αιτημάτων, παρατηρήσεων και η  διεκπεραίωσή τους χωρίς να ταλαιπωρείται ο δημότης,  είναι ο στόχος της λειτουργίας και των δυο γραφείων τόσο στη Νίκαια όσο και στον Αγ. Ι. Ρέντη. Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες αλλά και η αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελός τους αποτελεί επιτακτική ανάγκη.
Tα εγκαίνια του Γραφείου της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Μαϊου στις 7.30 μ.μ.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Παρά τα όποια λειτουργικά προβλήματα εφαρμογής του Καλλικράτη και την ενοποίηση των δυο Δήμων, δίνουμε καθημερινά πραγματική μάχη για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δημοτών μας.  Η λειτουργία των γραφείων Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας και Δημοτικής Ενότητας Ρέντη, προσανατολίζεται στην  ακόμη καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών στις συνδιαλλαγές τους με το Δήμο. Με σταθερά βήματα προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας με την πολύτιμη συνεργασία των εργαζομένων ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η αποτελεσματικότητα, η παραγωγικότητα και η ταχύτητα στην λειτουργία της δημοτικής μηχανής. Μέσα από παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης και σωστού προγραμματισμού, επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου όπως είναι ο Δήμος μας».
Το Γραφείο Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2060 712, email : d.en.nikaia@gmail.com.
To Γραφείο Δημοτικής Ενότητας Ρέντη λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 213 2004 811 , email: d.en.renti@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.