Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Παρακάτω αναφέρω τα emails που έστειλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου μας και περιμένω φυσικά την απάντηση τους. Ήδη από το πρώτο email έχει περάσει ένας μήνας και ακόμη καμία απάντηση. Για να δούμε με το δεύτερο email πόσο θα περιμένω.

 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΡΕΝΤΗ 

απο anastasios Nikolakis  28 Μαρ/12



προς info@nikaia-rentis.gov.gr
Στο βασικό μενού , στην κατηγορία Αθλητισμός υποκατηγορία  Σωματεία - Σύλλογοι δεν αναφέρονται τα σωματεία - σύλλογοι του Αγ. Ι. Ρέντη. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αφού ο Δήμος ονομάζεται Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και φυσικά αυτό αναγράφεται και στην αρχική σελίδα του συγκεκριμένου site. Παρακαλώ όπως τα αναγράψετε και εάν δεν τα γνωρίζεται υπάρχουν οι κκ  Μπιχτας Π. - Νικολάκης Σ. και Βακαλακης Η. να σας τα πουν. Ευχαριστώ.



ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΡΕΝΤΗ Νο 2

                                                 
απο anastasios Nikolakis  25 Απρ/12



προς info@nikaia-rentis.gov.gr
Αυτά τα λόγια συμπεριλαμβανόταν σε email που σας έστειλα στις 28/3/12.''Στο βασικό μενού , στην κατηγορία Αθλητισμός υποκατηγορία  Σωματεία - Σύλλογοι δεν αναφέρονται τα σωματεία - σύλλογοι του Αγ. Ι. Ρέντη. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αφού ο Δήμος ονομάζεται Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και φυσικά αυτό αναγράφεται και στην αρχική σελίδα του συγκεκριμένου site. Παρακαλώ όπως τα αναγράψετε και εάν δεν τα γνωρίζεται υπάρχουν οι κκ  Μπιχτας Π. - Νικολάκης Σ. και Βακαλακης Η. να σας τα πουν. Ευχαριστώ''. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θέλετε για να βρείτε τα σωματεία-σύλλογοι του Ρέντη ? Δυο πραγματάκια ακόμα 1) τι δουλειά θέλουν τα σωματεία Α.Γ.Σ. Άρτεμις Κορυδαλλού Βόλεϊ Γυναικών και "ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" στον δικό μας δήμο και 2) κάποια στιγμή μια απάντηση σε αυτούς που επικοινωνούν μαζί σας δεν βλάπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.