Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ με αφορμή τα διάφορα σχόλια που έγιναν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη συγκεντρωτική προπόνηση επίλεκτων αθλητών στην Πτολεμαΐδα, διευκρινίζει τα εξής:Η συγκεντρωτική αυτή δεν αποτελεί κομμάτι προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων και γι’ αυτό δεν έχουν κληθεί αθλητές των ηλικιών αυτών που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στις νέες Εθνικές ομάδες Παίδων - Κορασίδων, αλλά έχουν ήδη συμμετάσχει σε αυτές στο παρελθόν.
Αντίθετα, κλήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που επελέγησαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Μάκη Δημητριάδη και Τάκη Φλώρο κατά τη διάρκεια προπονητικών συγκεντρώσεων Κλιμακίων, όπως επίσης και αθλητές που προτάθηκαν από τους Π.Ο.Π. Κλιμακίων.
Οι νέες Εθνικές ομάδες Παίδων - Κορασίδων θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά το προσεχές καλοκαίρι εν όψει των επόμενων διεθνών υποχρεώσεων και υπενθυμίζεται ότι η επιλογή παιδιών για τις ομάδες αυτές είναι μια διαρκής διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας, όσοι επιλέγονται, αλλά και όσοι δεν επιλέγονται θα παρακολουθούνται και θα αξιολογούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την ΕΟΠΕ.Θεωρούμε ότι η συγκεντρωτική στην Πτολεμαΐδα είναι μια γιορτή και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων.
volleyball.gr

Το σχόλιο μας για όλα αυτά είναι α) ότι μιλάτε σε άσχετους η β) ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους. Εγώ προσωπικά δεν είμαι τίποτα από τα δυο και θεωρώ ότι στην ΕΟΠΕ τα έχετε χαμένα και θα σας το αποδείξω αμέσως.
Αναφέρετε ''ότι κλήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που επελέγησαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Μάκη Δημητριάδη και Τάκη Φλώρο κατά τη διάρκεια προπονητικών συγκεντρώσεων Κλιμακίων, όπως επίσης και αθλητές που προτάθηκαν από τους Π.Ο.Π. Κλιμακίων''. Επίσης αναφέρετε στην απάντηση σας ''υπενθυμίζεται ότι η επιλογή παιδιών για τις ομάδες αυτές είναι μια διαρκής διαδικασία''. Και ρωτάω πότε κάποιος από όλους αυτούς που αναφέρετε, παρακολούθησε αγώνες της ομάδας μου για να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για την αξία των αθλητριών μου; Εμείς στην ομάδα μας το μόνο που θέλουμε είναι να έρθει ο,η υπεύθυνος της ΕΟΠΕ και να δει τα ταλέντα μας, να συνεργαστεί με τον προπονητή μας και να πάρει τις αποφάσεις του-της.
Βέβαια όλα αυτά τα γράφουμε εδώ και καιρό αλλά ''στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα''
Θεωρούμε δηλαδή ότι δεν μας δίνεται σημασία απλώς εκτός εάν γίνονται άλλα πράγματα όπως αυτό που αναφέρεται στο drapetsonavolley ''Δεν απαντάτε όμως για τις ρουσφετολογικές κλήσεις. Κλήθηκε αθλητής, ο οποίος δεν αγωνίζεται καθόλου βασικός στην ομάδα του, αλλά ο Πρόεδρος της ομάδας, μετέχει στο δ.σ. της ΕΟΠΕ'';
Τι σημαίνει αυτό, ας βγάλει τα συμπεράσματα του ο καθένας με το μυαλό που διαθέτει.

Νικολάκης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.