Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' ΤΟ volley2012.gr

Στον διαδικτυακό ''αέρα'' βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο νέος ιστότοπος του αθλήματος μας, το volley2012.gr, το οποίο αποτελεί και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας κίνησης που σκοπό έχει να διεκδικήσει τα ηνία της Ομοσπονδίας, στις προσεχείς εκλογές του φθινοπώρου, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ.
Στην πρώτη σελίδα, μπορούμε να διαβάσουμε το editorial δια χειρός Μελισσουργού, θέματα για διάλογο: Εθνικές Ομάδες από τον κ. Θανάση ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, Ανάπτυξη από τον κ. Άγγελο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, Εθνικά Πρωταθλήματα από τον κ. Σπύρο ΓΚΟΛΙΤΣΗ, Beach volley από την κα. Βάσω ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ, Επαγγελματικός Αθλητισμός από τον κ. Δημήτρη ΓΟΝΤΙΚΑ.
Ευχές για τη νέα προσπάθεια εκφράζουν οι κ.κ. Αντρέας ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ (Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ), Βαγγέλης ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ και η κα. Εύη ΑΥΛΟΓΙΑΡΗ.
Στη στήλη ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ, καταθέτουν τις απόψεις τους η κα. Ελένη ΖΕΤΟΥ για τη διδασκαλία του βόλεϊ στο δημοτικό σχολείο και ο κ. Σπύρος ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ για τη στήριξη των αναπτυξιακών σωματείων.
Υπάρχει ακόμα η στήλη ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, στην οποία αναρτώνται φωτογραφίες και απόψεις για τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος του αθλήματος μας.
Στη στήλη Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, όλοι οι φίλοι του αθλήματος μπορούμε να καταθέσουμε την άποψη μας ΕΠΩΝΥΜΑ και να προτείνουμε θέματα για διαβούλευση.
Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν επιλεγμένα βίντεο του παρελθόντος.
Από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλορίζικη τη νέα προσπάθεια και θα τη στηρίξουμε μέχρι τέλους, για να αποκτήσουμε το βόλεϊ που μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.