Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Παίζοντας όμορφο και απλό βόλει, οι κορασίδες μας τελείωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο 1ο ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗ, επί της ομάδας ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ με 3-0 (25-10, 25-05, 25-17) στο Νέο Κλειστό Ρέντη.
Ήταν η πέμπτη νίκη μας σε αυτό το άτυπο μίνι πρωτάθλημα κατάταξης του 1ου ομίλου που σωστά διοργάνωσε η ΕΣΠΕΔΑ (να λέμε και τα καλά) για τις ομάδες που δεν πέρασαν στην Β' φάση. Είχαμε δηλαδή πέντε στα πέντε και φυσικά πήραμε την πρώτη θέση.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στην Διοίκηση, στον προπονητή μας Γιώργο Μενδρινο (για την δουλειά του όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στο ψυχολογικό τομέα), στις αθλήτριες μας, στις ακαδημίες μας που στήριζαν τις κορασίδες μας από την εξέδρα (έργο και αυτό του προπονητή μας) και τέλος στους γονείς όλων των παιδιών μας για την στήριξη τους.
Από σήμερα ξεκινάει η προσπάθεια συγκρότησης της νέας ομάδας κορασίδων που θα αποτελείται από τις παλιές μας αθλήτριες γεννημένες το 1996
και τις νέες αθλήτριες γεννημένες το 1997-98-99 .
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: ( Μενδρινός ) Νικολάκη, Παπουτσιάν, Κορδώση, Σταυροπούλου, Καραπιπέρη, Δήμα, Μουτάφη, Λαμτσελαρι. Απουσίαζαν οι Ρακανίδη, Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.