Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Να ' μαι και εγώ . Καλώς σας βρήκα , καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους και καλά μυαλά με δημιουργικές σκέψεις .
Τώρα που είπα καλά μυαλά θα ήθελα να γνωρίσω το σκεπτικό αυτών των υπέροχων μυαλών για την αύξηση των ομάδων σε 18 στην Α' Κατηγορία Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
Διάβασα από το blog του Πορφύρα ότι ''έγινε γραπτό αίτημα ομάδων για να μην υποβιβασθούν από την Α΄Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η Ένωση το έκανε δεκτό πρι μερικές μέρες και παράλληλα ανέβασε τρείς ακόμα ομάδες από την Β΄Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Προφανώς, για να είναι όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι''.
Δηλαδή αυτό σημαίνει α)οι ομάδες που θα υποβιβασθούν την νέα αθλητική χρονιά με ένα αντίστοιχο αίτημα θα την βγάλουν καθαρή. Εάν η απάντηση σας είναι ΝΑΙ τότε μικρο το κακό. Εάν η απάντηση σας είναι ΟΧΙ τότε ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ (πχ εκλογές Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α για ανάδειξη νέας διοίκησης);.

β) Τι μπορείτε να πείτε στους συλλόγους (παράγοντες, προπονητές, αλλά κυρίως στις αθλήτριες) που ήταν στο χείλος του υποβιβασμού και έδιναν τον δικό τους αγώνα για να σωθούν,να επιτύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Θα τους απαντήσετε κορίτσια λυπούμαστε που ιδρώνατε,προσπαθούσατε για τον κάθε πόντο - σετ τσάμπα δίχως αποτέλεσμα γιατί εμείς είμαστε τα αφεντικά και κάνουμε ότι θέλουμε;
γ) Τέλος τι θα πείτε στους ίδιους σας τους εαυτούς που με αυτές σας τις αποφάσεις ακυρώνεται τις προσπάθειες των υπολοίπων ομάδων '' Μπράβο ρε μεγάλε τι καινοτομία έκανα ''

Κύριοι της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α το συγκεκριμένο άθλημα δεν ανήκει μονο σε εσάς. Ανήκει και σε όλους εμάς παράγοντες, προπονητές, αλλά κυρίως στις αθλήτριες, στα παιδιά όλων μας. Δεν μπορείτε εσείς να παίζεται με όλες αυτές τις ψυχές για μικροπολιτικά ρουσφέτια των δικών σας ομάδων.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α είναι ''μαμά'' όλων των σωματείων (παιδιά) που είναι υπό την σκέπη της και εγώ προσωπικά γνωρίζω πως οι μαμάδες δεν ξεχωρίζουν κανένα από τα παιδιά τους και τα φροντίζουν και αγαπούν εξίσου το ίδιο.
Σε ποια οργανωμένα αθλήματα οι ομάδες που υποβιβάζονται παραμένουν στην κατηγορία μετά από αίτημα τους και βάση ποιου κανονισμού επιτρέπεται να γίνει αυτό. Εγώ με τα λίγα που ξέρω είναι ότι εάν τεθεί θέμα συμπλήρωσης κατηγορίας τότε τις θέσεις παίρνουν ομάδες από την αμέσως κατώτερη κατηγορία της σεζόν 2010 -11 η εάν πρόκειται για αναδιάρθρωση αυτό γίνεται γνωστό από την προηγουμένη σεζόν.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Το παρακάτω κείμενο εσείς το συντάξατε αλλά λυπάμαι αμφιβάλω εάν το έχετε διαβάσει.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010 - 2011

Οποιαδήποτε τροποποίηση της Ειδικής Προκήρυξης μπορεί να γίνει με εισήγηση της ΕΣΠΕΔΑ και απόφαση της ΕΟΠΕ πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διατηρεί το δικαίωμα της αύξησης ή μείωσης των ομάδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αφού προηγηθεί έγκριση από την οικεία ομοσπονδία και υπό την προϋπόθεση της απαραίτητης προηγούμενης γνωστοποίησης της σχετικής απόφασης στα ενδιαφερόμενα σωματεία μέχρι την έναρξη των οικείων πρωταθλημάτων, αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Η δεύτερη παράγραφος δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη και για αυτό τον λόγο διευκρινίζεται.

Νικολακης Τασος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.