Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Α.Σ. Πέρα – Α.Ε. Ρέντη: 1-3 (Κορασίδες)



Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων κερδίζοντας την αντίστοιχη του Α.Σ. Πέρα με σκορ 1-3, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας δύο αθλητριών και να πετύχει το στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς για είσοδο στην τετράδα των καλύτερων  ομάδων της κατηγορίας.
Το 1ο σετ ξεκίνησε “μουδιασμένα” και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 20-22. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα ήταν αλάνθαστη και έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 20-25.
Στο 2ο σετ η ομάδα μας  είχε προβλήματα από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με 25-14.
Η συνέχεια βέβαια ήταν διαφορετική. Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλο ομάδα. Κέρδισε  και τα δύο επόμενα σετ με 14-25 και 21-25.
Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Α.Ο. Σαρωνικός – Ίκαρος Καλλιθέας δίνει στην ομάδα μας την 2η θέση στον όμιλο που αγωνίζεται αλλά ταυτόχρονα και τη πρόκρισή της στην τελική φάση της κατηγορίας.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που απαρτίζουν την ομάδα των κορασίδων μας. Πάμε να δώσουμε τους επόμενους αγώνες χωρίς άγχος  για το αποτέλεσμα.  Χωρίς να είμαστε το φαβορί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Καλή η διαιτησία των κκ Πετροχείλου και Χάλκου.

Α.Σ. Πέρα: Μαρκέντσκωφ (Προπονήτρια), Νταφούλη Ν., Ξηρού Σ., Μητρομελέτη Ε., Πέππα Χ., Κλειδί Κ., Ζόγμπη Λ., Πελέκη Μ., Μπολοβίνου Κ., Αγάλου Δ., Νικολαϊδη Δ., Καραγιάννη Ε., Χαρίτου Α.

Α.Ε. Ρέντη: Δροσινού Π. (προπονήτρια), Σταυροπούλου Α., Βαρβαρέλη Ν., Λυχναρά Λ., Κρεμμύδα Μ., Κουκιά Α., Δενάρδου Χ. Πετράκη Ι., Κράνη Ε., Μαννέ Α., Καραμαλέγκου Σ., Γλυκοφρίδη Θ., Κάραλη Χ.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.