Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο. Σαρωνικός: 0 - 3 (Κορασίδες)



Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων μας. Ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Σαρωνικού με σκορ 0-3.
Καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Στο 1ο σετ και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά  με σκορ να διαμορφώνεται στο 8-8. Στη συνέχεια η ομάδα μας έκανε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να τα εκμεταλλευτεί η ομάδα του Σαρωνικού και το σκορ να γίνει 13-22 και να κλείσει το σετ με σκορ 15-25. Στο 2ο σετ η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν με το σκορ να διαμορφώνεται σε 9-5,  14-8, 21-14. Από το σημείο εκείνο και μετά άλλαξε άρδην το σκηνικό του αγώνα. Το ένα λάθος μετά το άλλο, εκνευρισμός χωρίς λόγο με αποτέλεσμα η ομάδα μας κατάφερε να χάσει το σετ με 23-25. Στο 3ο σετ η ομάδα μας προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παρότι και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, λάθη σε κρίσιμες φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα και φυσικά  τον αγώνα 5-4, 6-8, 8-13, 11-14, 17-20, 19-20, 21-23 και 22-25.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Σαρωνικού. Δυστυχώς δεν έχεις τύχη με τέτοιους αντιπάλους εάν δεν περιορίσεις τα λάθη σου.   

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Καραθανάση και Πατεράκη.

 Α.Ο. Σαρωνικός: Παλαβρατζή Δ.(προπονήτρια), Σταθοπούλου Χ., Τζινιέρη Ο., Κλέλλη Α., Μπόγρη Β., Σταθοπούλου Β., Καλαμάκη Μ., Βογιατζόγλου Α., Λορέτζου Μ., Βογιατζόγλου Ι., Βογιατζόγλου Α., Καλοκούβαρου Δ. , Τρίμη Ε.

Α.Ε. Ρέντη: Δροσινού Π. (προπονήτρια), Σταυροπούλου Α., Βαρβαρέλη Ν., Λυχναρά Λ., Κρεμμύδα Μ., Ζίλο Α., Δενάρδου Χ. Πετράκη Ι., Κράνη Ε., Μαννέ Α., Καραμαλέγκου Σ., Γλυκοφρίδη Θ., Κάραλη Χ.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.