Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

4ος αγώνας τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα"

Στον 4ο και τελευταίο αγώνα του τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα" που διοργανώνει ο σύλλογος μας, η ομάδα του A.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε της ομάδας της Α.Ε. Ρέντη με σκορ 3-2 (17-25, 25-20, 26-24, 23-25 και 15-9). Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με πλούσιες φάσεις, γρήγορο, με "γεμάτα σετ", με ανατροπές στο σκορ. Βέβαια, όπως είπαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις  το σκορ δεν έχει καμία σημασία δεδομένου ότι οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες αγωνιστικές τακτικές και αθλήτριες σε διαφορετικές θέσεις προκειμένου να προετοιμάσουν κατάλληλα τις ομάδες τους και είναι έτοιμες στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου για την τιμή που μας έκανε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Α2 κατηγορία.

Διαιτητές του αγώνα οι κκ Παπαχατζής Π., Κούβελης Α. και Ντενίση Π.

Α.Ο.Θρίαμβος: Σάκκουλα Χ., (προπονήτρια), Εικοσπεντίδου Ι., Χίου Μ., Μουτζουρίδου Ρ., Δρούγκα Ε., Μιχαήλ Ε., Μαθιουδάκη Ε., Γκότση Γ., Βλάχου Κ., Σταμάτη Γ., Πεδουλάκη Δ., Στρατίκη Κ., Δριβαλιάρη Ε.

Έφορος: Δριβαλιάρης Θεόδωρος

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (προπονητής), Μάνου Μ., Τριανταφυλλίδου Φ., Λιαδάκη Π., Τσίμηλα Β., Τσαπούρη Μ., Καφίρη Μ., Καλαφάτη Ζ., Παλιατσέα Ε., Παπουτσιάν Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ. 

Έφορος: Νικολακάκος Γεώργιος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.