Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

3ος αγώνας τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα"

Στον 3ο αγώνα του τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα" που διοργανώνει ο σύλλογος μας, η ομάδα του A.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνες επικράτησε της ομάδας του  "Μεσσηνιακού Γυμναστικού συλλόγου 1888" με σκορ 3-0 (25-17, 25-18, 25-21). Καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με καλές φάσεις οι οποίες πολλές φορές ήταν και εντυπωσιακές. Βέβαια το σκορ δεν έχει καμία σημασία διότι όλες οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και αθλήτριες προκειμένου να είναι έτοιμες στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις δύο ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες των πρωταθλημάτων που αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Διαιτητές του αγώνα οι κκ Παπαχατζής Π., Κούβελης Α. και Ντενίση Π.

Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνες: Νικολάκης Σ. (προπονητής), Αυγοκλούρη Ε., Κωνσταντέλλου Ε., Λιόντα Α., Βαμβακοπούλου Α., Βλάχου Μ., Νάκου Λ., Νικολάου Ν., Ιωσηφίδη Σ., Στάγια Ε., Νικολάκη Ε., Βλατάκη Φ., Παπάζογλου Σ.

Βοηθός προπονητή: Σπανός Ν.
Έφορος: Γεωργόπουλος Π.

Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888: Σουρή Γ.(προπονήτρια),  Φωτεινάκη Κ., Νταγιοπούλου Χ., Νίκα Ο., Σαμπάτη Ι., Σκληρή Σ., Σιρίνινα Ν., Κουτσουροπούλου Μ., Μάνα Σ., Δόλγυρα Β., Φουρίκη Α.

Βοηθός προπονητή:Χρονόπουλος Χ.
Έφορος: Ζερίτης Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.