Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ομάδα μας έδωσε εχθές το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι στο Νέο Κλειστό Ρέντη με αντίπαλο την πολύ αξιόλογη και καλά δουλεμένη ομάδα του Φοίνικα Πειραιά που προπονεί ο καλός μου φίλος και συνάδελφος στα Ε/Π του Π.Ν Γιώργος Μυλωνακης. Για την ιστορία και μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-0.
Έπαιξαν οι Παλη, Τριανταφυλλιδου, Ζωρζου, Νικολάκη, Νασκιντασβιλι, Κολυαρδου Μ, Κολυαρδου Ο, Φικαϊ΄, Χριστοφη, Καραπιπερη. Απουσίαζαν οι Θηραιου (εγγραφή στο παν/μιο της Τρίπολης) και Παπουτσιαν (τραυματίας).
Οι αθλήτριες μας έπαιξαν και σε αυτό το φιλικό καλά,έτρεξαν πολύ,έβγαλαν αρκετούς αυτοματισμούς,επιτέθηκαν και αμύνθηκαν σωστά. Σιγά σιγά τα πόδια άρχισαν να λύνονται τα λάθη να μειώνονται και το ευχάριστο είναι ότι το επίπεδο μας έχει ανέβει από πέρσι. Αυτό μας κάνει (με την καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Μενδρινου) να δουλεύουμε περισσότερο στις προπονήσεις. Τα κορίτσια μας έρχονται στην προπόνηση με ιδιαίτερη προθυμία και ευχαρίστηση και προσπαθούν να κάνουν πράξη τις οδηγίες του προπονητή τους με τα μέχρι τώρα συμπεράσματα να είναι θετικά και εντός γηπέδου και εκτός. Για να γίνω πιο σαφής μετά το τέλος της αθλητικής βραδιάς δώσαμε ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο την ομάδα Σουβλάκια Καμινιων με 15-0 και διακριθέντες όλες ειδικά στον επιθετικό τομέα.
Αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο οι Παλη, Τριανταφυλλιδου, Ζωρζου, Νικολάκη, Νασκιντασβιλι, Κολυαρδου Μ, Φικαϊ΄, Χριστοφη.
Το μέλος της διοίκησης κος Νικολάκης Α. και ο προπονητής μας ''αμέτοχοι'' παρακολουθούσαν με έκπληξη τις αθλήτριες μας.

1 σχόλιο:

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.