Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Ευχαριστώ τους προπονητές και τις αθλήτριες και των 4 σαρων ομάδων για το υψηλό αγωνιστικό θέαμα που παρουσίασαν και για τον σεβασμό που επέδειξαν όλοι προς όλους,.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους φιλάθλους που στήριξαν τις ομάδες τους δείχνοντας σεβασμό προς όλους τους πρωταγωνιστές των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου του final 4 vintage γυναικών.
Ευχαριστώ τους Διαιτητές και συγκεκριμένα τους κ.κ Παπαχατζή Πέτρο, Τουρίκη Σεραφείμ και τις κυρίες Λιάκου Αλεξάνδρα και Δαλέκου Αργυρω για την πολύ καλή τους απόδοση και αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αγώνων.
Ευχαριστώ την κ. Λια Δαρζέντα μέλος της Γραμματείας της Ένωσης, η οποία με την παρουσία της και την βοήθεια της έκανε τις απονομές και την διαδικασία ψήφισης των καλυτερων αθλητριών του τουρνουά μια απλή και εύκολη υπόθεση.
Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο ΕΣΠΕΔΑ κ. Μεταξά Δημήτριο, τον ειδικό γραμματέα της Ένωσης κ. Σαρατσόπουλο Ρωμύλο και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Τσάκωνα Φάνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους όχι μόνο ως αντιπρόσωποι των παραπάνω θεσμών αλλά και γιατί θεωρώ ότι σε κάθε σημαντική στιγμή για μένα στον συγκεκριμένο άθλημα είναι κοντά μου.
Ευχαριστώ την κ. Δημάκη Ξανθή που χωρίς την συναίνεση και βοήθεια της τις Παρασκευές έμενε μέχρι αργά μετά τις 12 το βράδυ για να μπορέσει η ομάδα μας να κάνει την 2η προπόνηση της την εβδομάδα, τον άνθρωπο κλειδί για την λειτουργία του κλειστού και για τη βοήθεια της για την διεκπεραίωση του final 4 vintage γυναικών.
Ευχαριστώ την Διαιτητή κ. Μεταξά Γεωργία για την άτυπη φωτογραφική κάλυψη των τελικών της Κυριακής και στέλνοντας μου πολλές φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για τις αναρτήσεις στο blog μας.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας και συγκεκριμένα στον προπονητή μας Γιώργο Νικολακακο για την ωραία προσπάθεια τους σε όλο το ταξίδι.

Με εκτιμηση


Τάσος Νικολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.