Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 0-3 (κορασίδες Α')

Με νίκη την 6η σε 10 αγώνες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Β' Φάση το τμήμα μας Κορασίδες Α' στον εκτός έδρας  αγώνα  με αντίπαλο την ομάδα  ΑΣ Ακάδημος Αργυρούπολης με 3-0 σετ  για τις θέσεις 7-12. Τα κορίτσια μας αγωνίσθηκαν καλά και πέτυχαν μια ακόμη νίκη φτάνοντας έτσι στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Ήταν μια χρονιά περίεργη αφού υπήρξαν πολλές δυσκολίες από την αρχή και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος με την φυγή πολλών αθλητριών που ήταν βασικές πέρσι. Εμείς όμως τρελοί όπως είμαστε για το άθλημα δεν το βάλαμε κάτω καθόλου και δημιουργήσαμε μια ομάδα από το μηδέν με τον νέο μας προπονητή Μιχάλη Παπανικολάου με αθλήτριες που πέρσι δεν έπαιζαν καθόλου και με κάποιες λίγες μεταγραφές. Μια ομάδα με ηλικιακά μικρές αθλήτριες που και του χρόνου θα αγωνίζονται όλες σε αυτό το πρωτάθλημα ως κορασίδες.
Ένα είναι το σίγουρο εμείς θα είμαστε εκεί για να κάνουμε αυτό που θεωρούμε εμείς σωστό και για να περάσουμε την φιλοσοφία μας στις αθλήτριες μας που δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να τις μάθουμε σωστό βόλεϊ. Την φιλοσοφία μας αυτή δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν (γονιό) και με καμία (αθλήτρια).
Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν μέχρι τέλος και κορίτσια συνεχίζουμε με πολύ προπόνηση.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ. Παπανικολάου (προπονητής), Κεσισίδου, Γρέτου, Σκαλτσή, Μπουγά, Μπάρδη, Καραφαντή,  Βακαλίδη, Γιανούτσου Γαλιάτσου, Φίτσο Γεωργίου, Νικολακάκου, Μπινίσκου, Καλαμπούρα Βόγκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.