Κυριακή 3 Απριλίου 2016

H AΣ Ηλιούπολη προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ καθώς επικράτησε στον ημιτελικό 3-0 της ΑΕ Ρέντη.

Η Ηλιούπολη προκρίθηκε στον  τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ καθώς επικράτησε στον ημιτελικό 3-0 της ΑΕ Ρέντη.Με καλύτερο ρυθμό σε όλο τον αγώνα, πολύ καλό σερβίς που πίεσε πάρα πολύ τη νεανική ΑΕ Ρέντη, η Ηλιούπολη πήρε διαφορές σε όλα τα σετ . Η ΑΕ Ρέντη πίεσε μόνο στο τρίτο σετ όταν και χαλάρωσε η Ηλιούπολη κι έκανε λάθη με αποτέλεσμα η ΑΕ Ρέντη να «τρομάξει» αρκετά την τοπική ομάδα καθώς πέρασε μπροστά στ τρίτο σετ 21-19 αλλά η Ηλιούπολη με χαρακτηριστική ψυχραιμία και χάρη στην πείρα των αθλητριών της γύρισε το σετ και πήρε την πρόκριση 25-23.
Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-15, 25-23)
ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παγανέλης): Μυρίλλα, Ξοφάκη, Ξένου, Θεοδωράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρομάτη / Καρτσαφλέκη (λ), Αράπη, Λουκατάρη 
ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Μενδρινός):Λιαδάκη, Καφίρη, Παπά, Τζιορίδη, Ταγκλή, Νικολάκη , Βαρβαρέλη (λ) / Κρανή, Τσαλούρη, Καλαφάτη 
Στον άλλο ημιτελικό με μια εντυπωσιακή ανατροπή η Ένωση Ιλίου νίκησε την Δραπετσώνα με 3-2 για να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
Η Δραπετσώνα αιφνιδίασε στο πρώτο σετ όταν ανέτρεψε το 17-21 και.. γλίτωσε από τα σετ μπολ της Ένωσης Ιλίου. Το δεύτερο σετ ήταν περίπατος για τη Δραπετσώνα αφού η Καραγιαννίδου έκανε τη δουλειά από το σερβις. Η Ένωση Ιλίου ξύπνησε στο τρίτο σετ και και με καλό σερβις και την Σαγάνη πρωταγωνίστρια, κατάφερε να φτάσει στο 3-2.

Τα σετ: 2-3 (28-26, 25-14, 19-25, 13-25, 11-15)

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Χατζηδημητρίου): Δούκα, Βαγγή, Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Μπουρέλι, Τζώρτζη / Κρεμμυδά (λ), Ιωάνου, Νροντίση, Λιόλιου
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Νικούλη): Μπανασίου, Ντασιώτη, Χατζάκη, Σαγάνη, Χάλαρη, Δήμα / Καραγιαννίδη (λ), Καλιαφεντάκη, Καποδίστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.