Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Α.Ε.ΡΕΝΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ''ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!''

Το Peristeri Volley αναλαμβάνει πρωτοβουλία όχι μόνο συλλογής παπουτσιών αλλά και συσπείρωσης και άλλων αθλητικών συλλόγων, σχολείων, κοινωνικών φορέων αλλά και μεμονωμένα ευαισθητοποιημένων ατόμων από όλη την Ελλάδα ώστε να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα!

Η ΟΜΑΔΑ μας ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα συμμετέχει και αυτή στην ομολογουμένως αξιοθαύμαστη προσπάθεια του συλλόγου Peristeri Volley.


ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ

Έχεις ένα ζευγάρι παπούτσια λίγο παλαιότερο, κάπως παροπλισμένο και νομίζεις ότι τέλειωσε η αποστολή του? Όχι! Τώρα είναι που ξεκινούν οι ιερές διαδρομές του. Όλοι μαζί μαζεύουμε τα καλομεταχειρισμένα αθλητικά και μη παπούτσια μας για να τα χαρίσουμε σε οικογένειες των λαών που μετακινούνται και τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Όσο πιο αναπαυτικά είναι τόσο πιο καλά γιατί θα εφαρμόσουν σε ταλαιπωρημένα πόδια που θέλουν αλλά δεν μπορούν ακόμα να ξαποστάσουν. Μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι μας!  Για τη προσφορά των παπουτσιών, τα ομορφαίνουμε (καθαρισμός ή γυάλισμα), τα βάζουμε σε μια πλαστική σακούλα γράφοντας απέξω το νούμερο για την αναγκαία ταξινόμηση και ακολούθως τα παραδίνουμε στο Νέο Κλειστό Ρέντη (τηλ-210 4930146) καθημερινά, ώρες 15.00-21.00. 

Για μαζικές προσφορές (σχολείων, οργανισμών, κοινωνικών φορέων) της περιοχής μας επικοινωνήστε με τα mail: aerentivolley@hotmail.gr ή nikolakis.anastasios@gmail.com για τις απαραίτητες συνεννοήσεις ώστε κάποιος από το σύλλογό μας να τα παραλάβει από το χώρο σας.
Για μαζικές προσφορές (σχολείων, οργανισμών, κοινωνικών φορέων) άλλων περιοχών επικοινωνήστε με τα mail: peristerivolley@gmail.com ή leonkaraiskos@gmail.com για τις απαραίτητες συννενοήσεις ώστε κάποιος από το σύλλογό του Περιστερίου να τα παραλάβει από το χώρο σας.
Ημερομηνία λήξης παράδοσης προσφορών: Παρασκευή 15 Απριλίου 2016!
ΣΤΟΧΟΣ: ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΛΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.