Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (μίνι, προαγωνιστικό)

Τμήματα μίνι

Το Σάββατο 13/6 οι μικρές αθλήτριες της ομάδας μας (μίνι) και προαγωνιστικού συνάντησαν  τις μικρές αθλήτριες από τον Πορφύρα, όπου σε ένα μαραθώνιο 4 ωρών από τις 13.00 έως τις 17.00 έδειξαν τις αρετές τους στο άθλημα του βόλεϊ. Όλες οι αθλήτριες, σύνολο 110  περίπου και των δυο συλλόγων ήταν εξαιρετικές. Υπήρχαν 4 γήπεδα και έγιναν  αγώνες των 15 πόντων το σετ. Ήταν ο έκτος αγώνας των μίνι μας. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες μας με τον Πορφυρά (εκτός έδρας),τον Πήγασο Χαϊδαρίου και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον Τελαμώνα Σαλαμίνας και την Δραπετσώνα.
Πολλά συγχαρητήρια στην κ. Μινα, στον κ. Γιώργο και στα παιδιά μας (σύνολο 60) για την πρόοδο τους.
Επίσης πολλά μπράβο στους γονείς-φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πορφύρα τον κ.Δελλαγραμματικα, τις προπονητέςκαι τις αθλήτριες, για την παρουσία τους στο γήπεδο μας και την αποδοχή της πρόσκλησης μας και φυσικά για τα πολύ καλά σας λόγια που γράψατε σε ανάρτηση σας στο μπλοκ σας.

''Ήταν όλα εξαιρετικά στο Τουρνουά που οργάνωσε η ΑΕ Ρέντη στο γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος στην οδό Νάξου.
Απολαύσαμε θαυμάσια φιλοξενία από τον σύλλογο του Ρέντη, που μας ανταπέδωσε την αγάπη και την εκτίμηση με τη ζεστασιά από τον φίλο Τάσο Νικολάκη, τους συμπαραστάτες του κυρίους Νικολακάκο και Μανέ, τον προπονητή Γιώργο Μενδρινό και την αγαπημένη μας προπονήτρια Μίνα Τσαπούρη ( ένα παιδί του Πορφύρα που αγωνίσθηκε για 8 χρόνια στην ομάδα μας και ήταν στο τεχνικό τιμ των υποδομών μας σε αυτό το διάστημα ).
Τα παιδιά μας πέρασαν όμορφα και τα 50 κορίτσια μας που ήταν στο Τουρνουά, από Προμίνι, Μίνι και Παγκορασίδες Γ και Δ, ευχαριστήθηκαν και συνδύασαν τη χαρά για το παιχνίδι με την απόλαυση της εξέλιξης και τη ζεστασιά της παρουσίας σε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα.Ήρεμα, όμορφα, συνετά, απλά, μα τόσο πετυχημένα....''


Τμήμα πρωταγωνιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.