Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - SAP HELLAS 0-3 (ερασιτεχνικό γυναικείο)

Η ερασιτεχνική μας ομάδα γυναικών στο παιχνίδι που έκλεισε  τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν εχθές το βράδυ Δευτέρα 4/5 στο Νέο Κλειστό Ρέντη  έχασε από  την αντίστοιχη ομάδα της SAP HELLAS με 0-3 σετ χάνοντας την ευκαιρία να προκριθεί για 2 συνεχόμενη χρονιά στις 4 καλλίτερες ομάδες του τουρνουά. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό βόλεϊ, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας και νίκησε απόλυτα δίκαια. Αλλά αυτό λίγο μας νοιάζει,το ταξίδι είχε επιτυχία,γέλιο και όσες τελικά έμειναν μέχρι το τέλος μαζί με τον προπονητή τους κ.Νικολακακο Γιώργο το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ. 
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας.

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ, ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ, ΛΥΤΙΝΑ, ΜΗΤΡΟΣΥΛΗ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ, ΞΕΝΑΚΗ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ
 
Σχόλιο. Πιστεύουμε ότι αυτό το τουρνουά έγινε, δημιουργήθηκε με σκοπό α) οι παλιές αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας να θυμηθούν τα παλιά β) την γνωριμία νέων γυναικών που δεν έπαιξαν ποτέ τους βόλεϊ με το άθλημα και γ)  να μπορέσουν κάποιες γυναίκες να γυμναστούν μέσα από το βόλεϊ. 
Αντι γι' αυτό κάποιες ομάδες στην τρέλα του κυπέλλου, της πρωτιάς έφτιαξαν σύνολα που άνετα έπαιζαν στα κανονικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ με αθλήτριες που πριν ένα χρόνο έπαιζαν κανονικά και που μάθαιναν κατά τα λεγόμενα τους (όντας ερασιτέχνες-αρχάριες) σερβίς επιθετικό μέσα σε μια εβδομάδα. Λίγο ...............  δεν νομίζετε (βάλτε όποια λέξη θέλετε).

Αυτό το τουρνουά χάρισμα σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.