Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΕΣ 3 X 3 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι παγκορασίδων Β' που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον Νέο Κλειστό Ρέντη με αντίπαλο την ομάδα του Πανιωνίου.  Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ νίκησε την αντίπαλη ομάδα με 3-1 σετ και πέτυχε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : 3-1

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, 
ΤΣΙΑΝΤΟΥΚΑ ΛΥΔΙΑ,  ΚΑΡΑΦΑΝΤΗ ΕΦΗ, ΜΠΑΡΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ, 
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΡΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΝΕΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΑΝΝΑ, 
ΓΚΟΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.  


Συνεχίζουμε με το επόμενο στη σειρά παιχνίδι εκτός έδρας της ομάδας  παγκορασίδων Α' που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις 19.00 στον  Κλειστό Άγιος Τρύφωνας με αντίπαλο την ομάδα της Αιξωνής για την 6η αγωνιστική. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα τόσο όσο βόλεϊ χρειαζόταν νίκησε την αντίπαλη ομάδα με 0-3 σετ και πέτυχε την τέταρτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δούμε καλύτερη ποιότητα βόλεϊ  στην τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα από τις αθλήτριες μας.

ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ : 0-3 

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), ΒΑΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, 
ΧΥΣΟΛΛΜΑΡΙΑΝΝΑ,  ΛΥΧΝΑΡΑ ΛΥΔΙΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, 
 ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΕΣΙΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΝΕ ΗΡΩ,
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ       


Τέλος η ερασιτεχνικής μας ομάδας γυναικών στο παιχνίδι που έκλεισε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις της χθεσινής ημέρας στο κλειστό του Μίλωνα το βράδυ νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του SAP HELLAS με 3-1σετ . Εν αντιθέσει με τους προηγούμενους αγώνες  η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. ΜΠΡΑΒΟ και απλά συνεχίζουμε

SAP HELLAS - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ : 1-3  

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ, ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ, ΛΥΤΙΝΑ, ΜΗΤΡΟΣΥΛΗ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ, ΞΕΝΑΚΗ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ, Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.