Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Α.Ε. Ρέντη - Ένωση Ιλίου: 3 - 2



Ξεκινώντας το σχολιασμό του αγώνα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση η οποία οφείλεται σε φόρτο εργασίας.
Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Εθνικού περιφερειακού πρωταθλήματος γυναικών η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη του Ιλίου με σκορ 3-2. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που είχε τα πάντα. Πολύ καλές άμυνες, δυνατές επιθέσεις, αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές.
Στο 1ο σετ η ομάδα μας μπήκε δυνατά και είχε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του σετ. Λίγα λάθη και πολύ καλές ενέργειες έφεραν το σκορ στο 25-20. Η συνέχεια στο 2ο σετ ανάλογη του 1ου και το σκορ 25-18 για την ομάδα μας. Στο 3ο σετ η ομάδα μας νόμιζε ότι κέρδισε και τον αγώνα. Δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και το αποτέλεσμα 15-25. Το 4ο σετ η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο αποφασιστική με καλύτερες επιλογές και κέρδισε το σετ με 21-25. Στη διαδικασία του 5ου σετ η ομάδα μας ήταν πιο αποφασιστική με ελάχιστα λάθη και κέρδισε το σετ με 15-11και τον αγώνα με 3-2.
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το καλό θέαμα που προσέφεραν στους θεατές.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Μενεσλή και Τοψιδέλη χωρίς όμως να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό φύλλο αγώνα από την κ. Παπανικολάου

Α.Ε. Ρέντη: (Μενδρινός Γ.), Χρήστου Α., Χριστολουκά Π., Τσίμηλα Ε., Βατικιώτη Α., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Μ., Σταυροπούλου Α., Καραπιπέρη Μ., Καλαφάτη Ζ., Νικολάκη Ε., Παπουτσιάν Ε.

Ένωση Ιλίου: (Ξαγοράρης Α.), Χρυσοσπάθη Α., Καρούζου Α., Σπηλιωτοπούλου Μ., Πανοπούλου Σ., Μπανασίου Μ., Χάλαρη Ε., Καραχάλιου Ε., Σαραντοπούλου Β., Καραγιαννίδη Α., Κουλιέρη Β., Τσικνάκη Ζ.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.