Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι προπονήσεις των τμημάτων (γυναικών, νεανίδων,   παγκορασίδων) της ομάδας μας. Οι αθλήτριες και των τριών αυτών τμημάτων δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και προσπαθούν να αφομοιώσουν τα λεγόμενα του προπονητή τους όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αποτελέσουν πολύ σύντομα ένα δυνατό αγωνιστικό σύνολο.
Η παρουσία στις προπονήσεις όλων των αθλητριών όλων των τμημάτων είναι αξιοθαύμαστη γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον της αγωνιστικής χρονιάς που έρχεται. Ιδιαίτερα μας ευχαριστεί το γεγονός ότι οι νέες αθλήτριες που ήρθαν στην ομάδα μας είναι πρώτες στις προπονήσεις κάνοντας μας με αυτό να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αγωνιστικά αυτό για το οποίο τις διαλέξαμε.
Όσο για τις παγκορασίδες μας από την πρώτη προπόνηση δεν έλειψε καμία από τις παλιές αθλήτριες γεγονός που δείχνει ότι κάνουμε καλά την δουλειά μας.

Σήμερα τα τμήματα γυναικών και νεανίδων θα τελειώσουν την προπόνηση τους μισή ώρα νωρίτερα γιατί η Διοίκηση της ομάδας μας θα παραθέσει δείπνο στον προπονητή και στις αθλήτριες  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους καλωσορίσει και να τους ευχηθεί μια καλή σεζόν, με υγεία (το σημαντικότερο) και καλή παρουσία μέσα  στους αγωνιστικούς χώρους με σεβασμό προς τους διαιτητές και τους αντιπάλους, γιατί μην ξεχνάμε ότι το βόλεϊ είναι παιχνίδι. 

Σημ: Αύριο ξεκινά το τμήμα γυναικών (αρχάριες) στο γήπεδό μας στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.