Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ

Έγινε το Σάββατο 15/3/14 στο γήπεδο μας Νέο Κλειστό Ρέντη το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της γυναικείας μας ομάδας και της αντίστοιχης ομάδας του Παμβοχαικου. Έγιναν 4 όμορφα σετ (3 των 25 πόντων και 1 των 15 πόντων) με ωραίες φάσεις και ανατροπές στην διεκδίκηση των σετ. Το αποτέλεσμα του αγώνα αδιάφορο, οι εντυπώσεις μας  για την ομάδα του Παμβοχαικου εξαιρετικές που δείχνει την σοβαρή δουλειά των ανθρώπων της ομάδας αλλά και του προπονητή τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή κ. Μπεκιάρη και τις αθλήτριες του σωματείου ΓΑΣ Παμβοχαικος που έκαναν αυτό το ταξίδι για να αγωνισθούν μαζί μας και πιστεύουμε να μπορέσουμε να τους το ανταποδώσουμε.
Ένα μικρο αφιέρωμα  στην ομάδα των γυναικών του Παμβοχαϊκού.
Αήττητη και μάλιστα, χωρίς να χάσει σετ, η ομάδα των γυναικών του Παμβοχαϊκού τερμάτισε πρώτη στον Α' Όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ  και τώρα περιμένει να μάθει τις αντιπάλους από τον Β' Όμιλο για τους αγώνες των playoff που θα αναδείξουν την ομάδα που θα ανέλθει στην Β' Εθνική.

Η ομάδα του Παμβοχαϊκού (Σ.Μπεκιάρης) : Α. Λόντου, Μ. Οικονομοπούλου, Δ. Τσουμάνη, Μ. Αμπερώρη, Γ. Λιάκου, Ε. Θώδη, Μ. Δημητριάδη, Α. Γαμβρούλη, Μ. Μαργαρίτη, Ε. Γκότση, Ε. Τσιομποτάρου και Χ. Θεοδοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.