Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις: 1 - 3

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α’  Γυναικών η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 1-3 (25-18, 15-25, 14-25, 22-25). Ήταν ένας αγώνας ο οποίος από μεριάς μας δεν δικαιολόγησε το χαρακτήρα του ντέρμπι, από την άποψη του ότι αγωνιζόντουσαν δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα και προερχόντουσαν από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.
Ο αγώνας ξεκίνησε ως αμφίρροπος με εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ με δυνατές φάσεις και την τελική επικράτηση του 1ου σετ από την ομάδα μας με σκορ 25-18.
Από το 2ο  σετ και μετά και ενώ όλοι μας  περιμέναμε ανάλογη αγωνιστική προσπάθεια, με την ψυχολογία των παικτριών μας ανεβασμένη μετά την κατάκτηση του 1ου  σετ, υπήρξε μια τελείως αδικαιολόγητη και απροσδόκητη εξέλιξη. Αποσυντονισμός, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, που σε συνδυασμό με την ποιοτική απόδοση του αντιπάλου τόσο στον τομέα του σερβίς όσο και στον επιθετικό τομέα έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος του.
Μία ήττα που δεν ενοχλεί τόσο ως αποτέλεσμα, γιατί και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι και μάλιστα όταν αγωνίζεσαι με έναν αντίπαλο πειθαρχημένο και σοβαρό όπως ο χθεσινός. Αυτό που ενοχλεί είναι ο τρόπος που έρχεται αυτό το αποτέλεσμα.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Δευτερίγου και Μηλιώρη.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Καλυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Νικολάκη Ε., Κολυάρδου Ο.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.