Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΞ - Α.Ε. ΡΕΝΤΗ: 2 - 3

     Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Α.Σ.ΦΟΙΝΙΞ. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας με αρκετές φάσεις και διάρκεια. Τελικό σκορ 2-3 (12-25, 21-25, 25-23, 25-23, 6-15).
     Η ομάδα μας ξεκίνησε τον συγκεκριμένο αγώνα, με τον τρόπο που είχε τελειώσει τον προηγούμενο. Αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την έκβαση του.
Πειθαρχημένα, με τακτική ,με αποφασιστικότητα και χωρίς λάθη, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.Το μόνο αρνητικό στοιχείο του πρώτου σετ ήταν τα αρκετά χαμένα σερβίς.
Το ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και στο δεύτερο σετ. Το τρίτο σετ ξεκίνησε με μια αδικαιολόγητη  χαλαρότητα από μεριάς μας, η οποία σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο του αντιπάλου δημιουργούσε σταδιακά την αίσθηση ότι ο αγώνας δεν είχε μόνο έναν διεκδικητή.
     Βέβαια όπως εξελίχθηκε το συγκεκριμένο σετ αλλά και το τέταρτο σετ, αντίπαλος μας δεν ήταν μόνο η ομάδα του Φοίνικα αλλά και ο κακός μας εαυτός. Τόσο στο τρίτο όσο και στο τέταρτο σετ η ομάδα μας προηγείτο με τέσσερις πόντους (18-22, 19-23 στο τρίτο σετ) και με δύο πόντους  (20-22 στο τέταρτο σετ) αντίστοιχα, αλλά κατόρθωσε μόνο με δικές μας λανθασμένες επιθετικές ενέργειες να τα χάσει.
     Στο 5ο σετ πλέον κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης λειτούργησε περισσότερο η θέληση και η αυταπάρνηση για την νίκη.
     Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι, τα κορίτσια μας στον συγκεκριμένο αγώνα, παρουσιάστηκαν ως ένα σύνολο με πολύ μεγάλη μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, διάθεση, θέληση για την νίκη, αλλά δεν διαχειρίστηκαν σωστά τα κρίσιμα σημεία του. 'Οπως σε κάθε αγώνα έτσι και από το συγκεκριμένο κρατάμε τα θετικά και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα αρνητικά σημεία.
     Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την  επίτευξη της νίκης, που ήταν και το επιθυμητό, αλλά να επισημάνουμε ότι το ζητούμενο είναι, να υπάρχει σωστή διαχείριση των καταστάσεων απ' όλες τις αθλήτριες και κυρίως από εκείνες που επωμίζονται το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
      Ευχαριστούμε την ομάδα του Φοίνικα για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη πορεία.
     Η διαιτησία των κκ Μενεσλή, Αντωνόπουλου και Νιζάμη ήταν σχεδόν άριστη.

     Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάϊ Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Νικολάκη Ε., Κολυάρδου Ο., Καστρή Κ., Καραπιπέρη Μ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.