Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο. ΜΙΛΩΝ - Α.Ε. ΡΕΝΤΗ: 1 - 3

           Η γυναικεία μας ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε νικηφόρα την αγωνιστική περίοδο με την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 (19-25, 26-24, 15-25, 17-25) επί του Α.Ο ΜΙΛΩΝ.

Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα όσον αφορά την ποιότητα του. Εάν εξαιρέσουμε το 2ο σετ που το ένα λάθος έφερνε ένα άλλο λάθος, στα υπόλοιπα η ομάδα έπαιξε τόσο καλά όσο χρειαζόταν για να κερδίσει τον αγώνα.
Όμως πέρα από το αποτέλεσμα που δίνει απλώς ένα προσωρινό βαθμολογικό προβάδισμα, θα θέλαμε να σταθούμε σε κάτι πολύ σημαντικό.
Από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, η ομάδα μας παρουσιάζει κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό, κάτι πολύ σπουδαίο το οποίο είναι και το προαπαιτούμενο για κάθε επιτυχία, μέσα και έξω από το γήπεδο. 

Η κατάθεση της  ψυχής όλων των αθλητριών μας στον αγωνιστικό χώρο .

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τόσο πριν, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα  αποδεικνύουν έμπρακτα την παραπάνω εκτίμηση μας. Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν τρείς τραυματισμοί από τη βασική εξάδα που πιθανόν ελάχιστοι από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο κατάλαβαν. Άλλες δύο αθλήτριες ξεκίνησαν την προθέρμανση με πρόβλημα υγείας. Στις προαναφερόμενες αναπάντεχες και απρόβλεπτες δυσκολίες  πρέπει να προσθέσουμε και τις επαγγελματικές ιδιαιτερότητες των υπολοίπων αθλητριών μας.
Γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό, για πιο λόγο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην κατάθεση ψυχής όλων των αθλητριών μας. Ίσως όλα αυτά τελικά επιδρούν μόνο θετικά.
Σχετικά με τον αγώνα θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Κορίτσια συνεχίστε να προβάλετε σε κάθε αγώνα το ψυχικό σας σθένος έχοντας εμπιστοσύνη στις σωματικές σας ικανότητες και στις τεχνικές σας αρετές.

Το ταξίδι μόλις άρχισε και θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Ευχαριστούμε τον Α.Ο. ΜΙΛΩΝ για τη φιλοξενία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.









 















 

  

   
Η διαιτησία των κκ Τσάκα και Καντλή ήταν πολύ καλή.

Α.Ε. Ρέντη:  ΜενδρινόςΓ. (Προπονητής), 
Φικάϊ Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Κολυάρδου Ο., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.